Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11673873 www.bgdnes.bg

Рашфорд с холивудско предложение

Маркъс се сгоди

Ученическата му любов Лусия каза "да"

Звездата на "Манчестър Юнайтед" Маркъс Рашфорд предложи брак на любимата си жена Лусия Лои. Направи го по време на романтично пътуване до Холивуд.

24-годишният нападател зададе съдбовния въпрос на гаджето си от дете, докато обикаляха Лос Анджелис. Това стана на специално организирана от него изненада след романтична вечеря с половинката му. Той паднал на едно коляно на плажа пред вилата им.

Реклама

"Те са на седмото небе от щастие - сподели приятел на двойката пред "Сън". - Маркъс планира това от известно време и искаше да го направи специално. Те излязоха в Ел Ей за вечеря заедно във вторник и той й предложи брак. Беше изключително романтично. След това празнуваха с група близки приятели - включително неговия съотборник от "Манчестър Юнайтед" Джеси Лингард."

Рашфорд и Лусия отлетяха за САЩ, след като "Юнайтед" загуби с 0:1 от "Кристъл Палас" в последния мач от сезона във Висшата лига. Там те ще изкарат лятната ваканция на футболиста.

Двамата са заедно още от училище. Връзката им започва, когато са на 15 години.

"Лусия е голяма част от живота на Маркъс още от училище, предлагайки стабилност, чувство за принадлежност, свързаност и увереност, които рядко се срещат в този свят", добави техният приятел.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама