Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/11677481 www.bgdnes.bg

Левскар налазва Ариа на Йомов

Един от футболистите на "Левски" е опасно привлечен от скандалната попфолк певица Ариа. Става въпрос за левия бек Патрик-Габриел Галчев. 21-годишният талант от школата на "сините" не се притеснява да харесва снимките на чалга звездата в социалните мрежи. Тези дни провокативната Ариа показа кадър с изключително изрязано черно боди, което разкрива цялото й изпъкнало дупенце. Мигновено Патрик постави "лайк" под снимката.

Той трябва да внимава със заигравките, тъй като Ариа от година и половина е обвързана с крилото на ЦСКА Георги Йомов. Мария Цветкова, както е истинското име на бившата плеймейтка, бе забъркана в неприятна ситуация миналата седмица. Тя и Йомов бяха разпитвани в полицията, след като бащата на играча участва в престрелка на бензиностанция в София. Певицата обяви, че няма нищо общо с инцидента и се е оказала на мястото, тъй като трябвало да прибере колата на гаджето си от неговия брат.

Реклама

В същото време Патрик-Габриел също е обвързан и неговата половинка едва ли ще гледа с добро око на евентуална забежка. Роденият в испанския град Сарагоса защитник от известно време си ляга до 20-годишната студентка Дара Дерменджиева. Тя учи в УНСС, но се изявява и като модел. Галчев показа гаджето си пред целия стадион "Васил Левски" след спечелването на Купата на България. Той взе чаровната Дара със себе си на терена и двамата дори позираха с трофея. 

Феновете одобриха половинката на футболиста. Те се надяват той да е просто любител на творчеството на Ариа и да не се стига до по-сериозен флирт.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама