Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11679129 www.bgdnes.bg

Диляна Попова пред "България Днес": Не съм омъжена!

Топмоделът само се е виждала в ролята на булка, но никога не е сключвала брак, това било "плод на нечие богато въображение"

Все още щастливо неомъжена е Диляна Попова.

Моделът сподели специално за "България Днес", че всички "новини" относно тайната й сватба са плод на нечие богато въображение.

Реклама

"Не съм омъжена и нямам такива намерения", това разкри бившата половинка на Асен Блатечки.

Актрисата се учуди, че някой дори си е съчинил къде и кога се е състояла сватбата й.

"Не е имало никаква тайна церемония на морето", призна още Диляна.

Според публикации в медиите в момента тя има връзка с бизнесмена Лъчезар Захариев. Двамата неведнъж са заснемани от папараци да интимничат по различни столични явки.

Тя отказа да коментира личните си отношения пред "България Днес" с мотива, че иска да опази Борил от клюки. "Все пак имам дете, той вече чете. Опитвам се да го предпазя и не искам да коментирам личния си живот", каза Попова.

По думите на една от най-красивите жени в България тя много пъти се е виждала като булка и не планира да прави подобна крачка на този етап от живота си.

Диляна, която винаги изглежда перфектно, има и своите слаби моменти. Манекенката си позволява да излиза неглиже и без грим. Понякога дори и подпухнала с недоспал вид, запечатват топпапараците на "България Днес". Актрисата често може да бъде срещната около училището на сина си Борил. При една от тези срещи Диляна изглежда видимо променена. Дали подутото й лице е вследствие на поставяне на някакви филъри, друг вид интервенция, или се бори тежка форма на поленова алергия, остава загадка.

Реклама

Похвално е, че звездата от "Завръщане" не се притеснява от странния си външен вид и бръмчи без напрежение из центъра на София.

Актрисата бойкотира скъпото гориво с разходки

Диляна Попова бойкотира непрекъснато растящите цени на горивата! Моделката призовава да слезем от колите и да се разхождаме.

"Мнението ми е, че трябва да шофираме по-малко и да ходим пеша повече, коментира пред "България Днес" една от най-красивите българки.

Светлооката актриса също шофира автомобил. Джипът безспорно е в голяма помощ на Диляна, когато трябва да закара сина си Борил на училище, да свърши няколко задачи за деня в различни краища на София или да отиде на гости на родителите си в плевенското градче Гулянци, сгушено в Северна България. Въпреки това Попова гледа да зареже колата, когато може, и да се движи пеша. Така хем спестява някой лев, хем поддържа перфектна форма.

Блатечки пази тайни

Бившата половинка на Диляна - Асен Блатечки, успява да опази в тайна има ли нова жена в живота му.

Актьорът, който през годините беше спряган за секссимвол, не афишира връзка с нито една известна или безизвестна красавица. А това не е в стила на себеуважаващите се мачовци. Асен най-вероятно се опитва да излезе от образа на любимец на жените и всячески крие коя е избраницата му и има ли изобщо такава.

Опитите на Диляна да прикрива отношенията си с Лъчезар Захариев остават неуспешни, докато за Блатечки и неговите лични страсти не се чува нищо. През годините около името му са спрягани различни красавици, но след Диляна жените в живота на звездата от "Бензин" станаха тема табу.

Реклама
Реклама
Реклама