Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11679355 www.bgdnes.bg

Нора Недкова се пуска с Ева Лонгория

На фестивала в Кан

Отчаяната съпруга склони да се снима с плеймейтката

Българка блесна на кинофестивала в Кан.

Плеймейтката Нора Недкова успя да се намърда сред най-популярните холивудски знаменитости и други ВИП личности, сред които куп футболисти, музиканти и творци.

Родната красавица е редовен гост на един най-престижните кинофоруми в света. Недкова се похвали, че е успяла да се срещна с най-известната отчаяна съпруга - Ева Лонгория. Двете се срещат на червения килим.

Реклама

Актрисата от мексикански произход и плеймейтката запечатват срещата си с обща снимка. На фотоса Ева е облечена със стилна черна рокля, която подчертава сочния й бюст. Екранната Габи Солис от хитовия сериал "Отчаяна съпруги" се е ухилила до уши. А родната плеймейтка изглежда уморена. И затова е сложила черни очила.

"Понякога изморени, но никога "отчаяни"! Поздрави от мен и Eва Лонгория", пише под кадъра с актрисата Недкова.

Срещата с Ева не е единствената звездна за родната плеймейтка. Недкова успява да си поговори с американската актриса и модел Анди Макдауъл. 63-годишната холивудска знаменитост е участвала в няколко емблематични ленти. Филмът "Секс, лъжи и видеокасета" я направи известна в целия свят.

Недкова успява да зърне отблизо и една от най-големите си идолки. Топмоделката Бела Хадид е любимка на родната плеймейтка. Недкова се озовава на метри от американката, която също е на кинофестивала в Кан.

Срещите с популярни личности не са единственото занимание на Нора. Тя присъства на премиерата "Топ Гън: Маверик", където главната роля е поверена на Том Круз.

Недкова изгледа и друга световна премиера. Българката се похвали, че е присъствала на първата прожекция на биографичния филм, посветен на Елвис Пресли.

Реклама
Реклама
Реклама