Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11745688 www.bgdnes.bg

Радинела Чушева крие богат любовник

Миската се носи на крилете на любовта, отказва да признае с кого

Мистериозен мъж глези Радинела Чушева.

Най-красивата българка за 2019 г. отново има гадже. Бившата адреналинка често сменя мъжете и все така често ги крие. След като афишира няколко мимолетни забежки, Ради явно разбра по трудния начин, че щастието обича тишината. На въпроса дали е обвързана, силиконката отговаря кратко и ясно "да" и признава, че е влюбена до уши.

"Това е уникално чувство. Просто трябва да е разумно, а не глупаво. Границата е тънка", разсъждава Радинела.

Реклама

Според запознати миската отново се е приковала към богаташ, който може да си позволи да й угажда на прищевките. Бившата адреналинка на "Господарите" не крие, че обича да пътува и често отскача до екзотични дестинации. Мистерия остава кой плаща за развлекателните й пътешествия. Радинела демонстрира висок стандарт на живот и не си позволява да яде в евтини кръчми. Луксозни чанти, маркови обувки и оскъдни дрехи съпровождат всяко нейно излизане. Преди време Чушева имаше афера с мъж, който е солидно по-възрастен от нея и двамата бяха засичани заедно нееднократно от папараците на "България Днес".

Наблюдателни почитатели на хубавицата са на мнение, че хубавицата отново се е подложила на операция за увеличаване на бюста. Ради не крие, че има импланти, но в момента те изглеждат драстично по-обемни от далечната 2019 г., когато спечели короната на конкурса "Мис България". Тогава тя беше разпъната заради видимите корекции по лицето и тялото й. Чушева не пропускаше да подчертае във всяко свое интервю, че има само хиалурон в устните и малко силикон в гърдите.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама