Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11778544 www.bgdnes.bg

Конкурсът "Мис Силикон" става риалити шоу

Една седмица надарени красавици ще се борят за короната

В риалити шоу ще се превърна тазгодишният конкурс "Мис Силикон", научи "България Днес".

Организаторите на събитието планират да затворят кандидатките за приза цяла седмица в хотел. Идеята е да се излъчват ексклузивни кадри на живо от ежедневието на надарени мадами. А в края на деня ще бъдат показвани най-интересните моменти.

"Тази година искаме да направим конкурса малко по-различен - обясни пред вестника организаторката Мариана Маринова. - Ще го направим тип шоу. Така е в Америка и по други краища на света", добави още тя.

Реклама

Кастингите за конкурса вече са започнали. Кандидатки за короната вече имала, макар че записването започва в средата на седмицата.

Финалът ще бъде в края на следващия месец във Велинград. Победителката освен короната ще грабне и чек за 7000 лв. за процедури в клиника в Истанбул.

"Финалът ще си бъде, както винаги. Една голяма церемония вечерта. И избираме победителката", обясни Маринова.

За жури са поканени едни от най-изявените носителка на приза "Мис Силикон".

"Разбира се, Джулиана Гани ще присъства. Няма как без нея - разкри Мариана Маринова. - Поканили сме и миналогодишната победителка Михаела Стоичкова, както и актуални носителки на различни корони. Не е ясно още кой ще успее да присъства", добави още организаторката на конкурса.

През години освен Гани и други светски дами придобиха още по-голяма популярност след участието си в "Мис Силикон". Надарената брюнетка Анна-Мария Чернева, която води предаване в музикална телевизия, грабна приза през 2018 година. Години по-късно в конкурса участва и Мис България Радинела Чушева, но бившата адреналинка не успя да се пребори с конкуренция за най-голям и секси бюст.

Реклама
Реклама
Реклама