Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11860460 www.bgdnes.bg

Вихра с нов мъж

Не разкрива самоличността му, признава, че е щастлива

Нова любов крие Вихра Петрова.

Бившата съпруга на тв водещия и продуцент Иван Христов разкри, че има мъж. Въпреки че не разкрива самоличността му, Вихра заяви, че е влюбена и е по-щастлива от всякога. На въпроса има ли мъж до себе си, ексводещата отговаря:

"Имам мъж в сърцето си, което е по-важно!"

Очевидно Вихра вярва в поговорката "щастието обича тишината" и на този етап отказва да обяви публично кой успява да грабне сърцето й. Само преди месец тя хвърли бомбата в онлайн пространството, като пусна снимка, на която е в обятията на изключително чаровен мъж. Под кадрите заваляха комплименти и поздравления. Вихра обаче не потвърди дали това наистина е избраникът й. Но и не отрече. Няколко седмици след изненадващите любовни снимки Вихра призна пред своите 10 хил. последователи в инстаграм:

Реклама

"Май съм влюбена!"

Новините около любовния живот на бившата тв водеща идват само няколко месеца след като Иван и Андрей издадоха своята биографична книга. В нея Иван признава, че бракът му с Вихра е бил грешка.

"Моят семеен живот с Вихра вървеше по инерция. С нея бяхме цели 7 години, преди да се оженим. За съжаление след сватбата семейният ни живот беше "виртуален", не беше изпълнен с истинско съдържание - и двамата сме имали вина, но да кажем, че моята вина е била по-голяма. Семейството ни никога не е било истинско" , признава чрез страниците на книгата Иван.

От своя страна Вихра е по-лаконична и твърди, че не се притеснява от откровенията на бившия си мъж.

След раздялата си с Христов Вихра се отдаде на астрологиятам, към която винаги е имала влечение. В момента тя се занимава професионално и учи в две училища едновременно.

"Цял живот се занимавам с астрология и с езотерика, и с психология. Астрологията е моят икигай", обяснява Вихра.

Реклама
Реклама
Реклама