Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11860587 www.bgdnes.bg

Дъщерята на "синя" легенда с колекция бельо

Наследничката на Димитър Иванков - Анджела, пробива в модата

Една от дъщерите на легендарния вратар на "Левски" Димитър Иванков - Анджела, прави пробив в модата. Красивата наследничка на бившия страж на "сините" и националния отбор създаде своя марка.

Анджела се насочи към изработването на луксозно бельо и пижами. Всички те са направени от коприна. Дъщерята на Иванков е избрала френско име на своята марка - "L'Ame", което в превод означава "острие".

Реклама

"Тя беше изкушение, обвито в непринудена елегантност", е мотото, което девойката е избрала за колекцията си.

Анджела сама е заснела фотосесия с някои от моделите. Интересен е изборът й на другите две лица на колекцията. Това са сестра й Стелла и съпругата на друг бивш футболист на "Левски" Захари Сираков - Ирина. Родителите на Анджела и семейството на Сираков са много близки приятели още от общото време на "Герена" преди години.

Всъщност Анджела не е първата от фамилия Иванкови, която се насочва към модата. Нейната сетра близначка Стелла вече няколко години се изявява като модел.

"Искам хората да си представят една успяла жена, която е успяла изцяло и единствено заради самата нея, със собствени усилия. Сега се занимавам с моделство, модел съм в Милано. Много ми харесва, започнах преди няколко месеца", споделя тя малко след старта на кариерата й.

Стелла може да се похвали със снимки за някои водещи марки. Изгря и на страниците на не едно списание.

Двете наследнички на бившия страж са изключително близки със своя баща.

"Той е най-уникалният за мен, наистина е чудесен! Никога не е имало нещо, от което да се оплача наистина. Не е строг, по-скоро е добър. Крайни ситуации така да ти се развика или скара или да има някакво наказание, това е в краен случай", хвали го Стелла, която е по-голямата от близначките. Тя се е появила на бял cвят пeт минyти пo-paнo.

До момента "каката" бе в светлината на прожекторите, но сега и Анджела атакува модните върхове.

Реклама
Реклама
Реклама