Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/11866577 www.bgdnes.bg

Меси на суперяхта с Антонела

Звездата на ПСЖ вади 70 хиляди евро за седмичен наем на лодката

Голямата футболна звезда Лионел Меси се наслаждава на своята лятна ваканция на остров Ибиса. Нападателят на ПСЖ и най-добрият му приятел Сеск Фабрегас са със семействата си на луксозна яхта в Средиземно море.


Кадри от почивката показа първо Антонела Рокуцо, половинката на Меси. "Красивият остров", написа тя в инстаграм. Облечена в светлосин бански, хубавицата не спира да обгрижва Лео с прегръдки и целувки. Папарашки снимки от палубата публикува английският таблоид "Сън". Според изданието Меси и компания са платили 70 хиляди евро за седмичен наем на тузарския плавателен съд. 27-метровата яхта "Шалимар II" беше основно ремонтирана през 2018 г. и може да побере до осем гости.
Капитанът на Аржентина разходи цветни шорти. Той е с видимо много бяла кожа и затова е взел нужните предпазни мерки, като постоянно се маже със слънцезащитен крем. Бившият му съотборник в "Барселона" Сеск Фабрегас бе със съпругата си Даниела. Това лято той бе освободен от "Монако" и все още обмисля къде да продължи кариерата си. На кадрите се вижда, че двамата залагат на биричка в летните жеги.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама