Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11881478 www.bgdnes.bg

Треньорът на ЦСКА двойник с актьора Моню Монев

Бъркат Саша Илич с доц. Стефан Мазов от сериала "Откраднат живот"

Новият треньор на ЦСКА-София Саша Илич е истинско копие на българския актьор Моню Монев, който участва в десетия сезон на шоуто "Като две капки вода". Привърженици на "червените" са шокирани от поразителната прилика между двамата.

Сръбският специалист пое отбора от "Армията" в началото на този месец. На българска земя той вече е бил объркан няколко пъти с любимия на зрителите герой доц. Стефан Мазов от популярния телевизионен сериал "Откраднат живот". Всъщност Саша е само с 3 години по-млад от Моню. Илич е роден на 30 декември 1977 г. в сръбския град Пожаревац. Той е истинска легенда и дългогодишен капитан на "Партизан" (Белград). Сърбинът е футболистът с най-много мачове в историята на "гробарите", като е отбелязал и над 100 гола.

Реклама

Саша Илич пристигна у нас с чаровната си съпруга Тияна, с която са женени от 15 години. Семейството има две деца - дъщеричка Нева и син Никша. Красивата сръбкиня следва Илич навсякъде, където кариерата му го отведе. Семейството е живяло в Испания, Турция, Австрия и Гърция. Съпругата на Саша е и най-голямата му фенка и често го подкрепя от трибуните на стадиона.

В същото време неговият двойник Моню Монев навърши 48 години на 6 юни. Роден е в Бургас.

"Любовта е неразривна част от моя живот. Имам любима и семейство. Никога не съм бил самотен и в живота ми винаги е имало някой", признава самият той, въпреки че упорито крие жената до себе си. Според информации той се е оженил преди 4 години и приел 15-годишната дъщеря на половинката си за своя. Преди да се срещне с настоящата си жена, актьорът преживял тежко разочарование в личен план. В продължение на 9 години той живял на семейни начала с предходната си половинка, таейки надежди, че двамата ще станат родители, но това така и не се случило.

Изключително впечатлен от таланта на Монев остана Азис, който бе жури в последния сезон на "Като две капки вода".

"Във всеки сезон се влюбвам в един актьор. Тази година съм влюбен в Моню. Ти си едно божество! Не знам откъде намери въздух да танцуваш, да скачаш и да пееш така", бяха думите на краля на попфолка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама