Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/11887447 www.bgdnes.bg

Роналдо би взривил "Байерн"

Привличането на Кристиано Роналдо в "Байерн" буквално би взривило бюджета на мюнхенския гранд и това е огромна пречка за трансфера му от "Манчестър Юнайтед", коментира "Билд".

Роналдо, който според "Сън" прибира около 29 милиона евро годишно в Манчестър, ще прецака напълно структурата на заплатите в "Байерн". Мюнхен никога не би платил толкова пари. Нито дори 20 милиона за 37-годишен играч. За сравнение Левандовски печели около 24 милиона годишно. Това прави нападателя най-добре платения играч в "Байерн".

Реклама

Кристиано Роналдо обмисля да напусне "Манчестър Юнайтед" това лято, твърдят португалски медии. Той не е доволен как се развива селекцията в клуба и започва да губи надежда, че "червените дяволи" ще имат боеспособен отбор за следващия сезон. Според испанския вестник "Ас" Роналдо е вариант за заместник на Роберт Левандовски в "Байерн", ако полският нападател напусне, което е почти сигурно.

Португалската звезда е запознат с интереса на "Байерн" и следи ситуацията, докато чака да види как ще изглежда "Манчестър Юнайтед". Миналото лято Кристиано се завърна на "Олд Трафорд". Той отбеляза 24 гола, но стана свидетел на един от най-слабите сезони на отбора за последните години. На този етап Роналдо е разочарован от работата по селекцията. "Червените дяволи" имаха интерес към мнозина играчи като Дарвин Нунес, който премина в "Ливърпул", и Френки де Йонг, но за момента не са осъществили нито един трансфер. Според португалския "Рекорд" Кристиано е поставил ултиматум пред ръководството - "вдигнете нивото или напускам".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама