Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/11887493 www.bgdnes.bg

Сексбомбата Джордан може да влезе в затвора

Бившият модел и футболна мъжемелачка Кати Прайс-Джордан трябва да влезе в затвора. Това е мнението на британските журналисти, които следят нейните съдебни саги. Джордан вчера отново се яви в съда, но на влизане започна да ругае и обижда репортерите, на които вече също им писна от глупостите на пищната мадама и призоваха съдията да я пъхне в дранголника.

Джордан я грозят до пет години лишаване от свобода, като в момента делото е за нарушаване на съдебна заповед и обида. 43-годишната риалити звезда наруши ограничителна заповед, след като изпрати "подло и гадно" съобщение, насочено към годеницата на бившия си приятел Кийрън Хейлър - Мишел Пентикост. Джордан призна обвинението миналия месец в опит да постигне обрат, след като отново бе застрашена да влезе в затвора.

Реклама

Делото е за обиди към Мишел Пентикост, а Джордан вече бе предупредена от съдия на последното заседание, че е "застрашена" да влезе в затвора. Риалити звездата прекара 12 часа в полицейския арест, след като беше арестувана в дома си през януари. Причината бе съобщение до Кийрън: "Кажи на твоята кучка, гадже, курва да не се захваща с мен. Тя не бива да се опитва да ме превръща в злодей, тъй като тя е в нарушение и съм сигурна, че не иска хората да знаят, че тя е имала връзка с теб зад гърба ми." 

Джордан вече е с 16-седмична условна присъда за шофиране в нетрезво състояние, след като преобърна колата си в ужасен удар през септември. Така мацето може да бъде върната в затвора за срока на условната присъда, ако наруши условията на магистратите.

Най-вероятно съдът ще се съсредоточи върху новото престъпление, в което е обвинена Джордан, която може да отиде зад решетките за пет години.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама