Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11889439 www.bgdnes.bg

Дара май се сгоди

Доктора сложи годежен пръстен на ръката на певицата

С годежен пръстен на ръката Дара вече мечтае да стане булка.

Само преди няколко дни певицата пусна кратко видео в инстаграм, на което се вижда как получава годежен пръстен. Дали на шега или пък съвсем реално Дара и избраникът й са сгодени. Фармацевтът се представя в социалните мрежи с псевдонима д-р Вин и, както "България Днес" първи разкри, това е новият мъж в живота на талантливата изпълнителка. От публикациите на певицата става ясно, че докторът слага халка на ръката на Дара. А тя не може да се сбърка. Певицата има запазена марка - винаги е с дълги и изключително добре изрисувани нокти. Малко по-късно Дара пусна и няколко снимки с бижуто.

Ако само до преди няколко седмици певицата загатваше за присъствието на мъж в живота си, сега вече спокойно афишира връзката им. Страстни целувки, заснети и споделени в мрежата, са само малка част от потвърждението за любовта й с доктора. Изпълнителката явно е решила да мине на друго ниво в отношенията и след като от известно време живее заедно с избраника си, вече се е навила и за по-сериозна крачка.

Реклама

Наскоро двамата се върнаха от ваканция в Цюрих. Дара често работи в най-големия град в Швейцария по различни музикални проекти.

Журито в "Гласът на България" прибави и поредна награда в колекцията. На 21 юни, навръх Международния ден на музиката, в Белград се проведоха сръбските музикални награди Muzzik Video Awards MVA 2K21. Именно песента на Дара "Тъндър" спечели статуетка за най-добро електро денс видео. Това е второ признание за суперхитовия клип към песента, само преди дни тя взе и наградата на "Бг Радио". Браво!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама