Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11889495 www.bgdnes.bg

Алекс Лазаров зарязан от гаджето

Тенисистът страда публично, благодари на Стелиана за любовта

"Любовта е привилегия, която идва в живота на много хора, но остава само при някои."

С тези думи тенисистът Алекс Лазаров сподели новината, че се е разделил с гаджето си. Спортистът не крие разочарованието си от факта, че Стелиана го е зарязала. Напротив, Алекс обяви публично, че именно той е бил изоставен от половинката си.

"Не е много лесно в момента, но държах да го споделя по този начин, защото никога не съм го крил. Искам да ти благодаря, че ме накара да повярвам в някои неща, накара ме да повярвам и в себе си и ме дари с най-красивите и щастливи моменти в моя живот", написа Алекс в социалните мрежи, като отбеляза бившата си половинка Стелиана.

Реклама

Лазаров очевидно не е имал желание да прекъсва отношенията си с половинката си. Двамата имаха продължителна връзка и дори живееха заедно. Решението за раздялата идва от Янкова, която е професионална гимнастичка.

"За съжаление любовта не е за всеки... Любовта е привилегия, която идва в живота на много хора, но остава само при някои. Никога не е имало и със сигурност няма и да има човек, който да се докосне до мен така, както ти успя. Пожелавам ти да намериш щастието си, да продължаваш да мечтаеш и никога да не поглеждаш назад. Успех!", гласи емоционалният пост на Лазаров.

24-годишният тенисист не крие страданието си. Подобно на много светски двойки и двамата със Стелиана изтриха общите си снимки в социалните мрежи, като отказват да пазят общи спомени. Дали Стелиана е зарязала Алекс заради друг мъж, или просто младостта и желанието за свобода е надделяло, остава загадка.

През годините Алекс не е крил, че страда силно след разделите си. През 2017 г. той минава през изключително труден период в спортната си кариера, което отдава изцяло на проблемите си в любовта.

"Това оказа голямо влияние върху психиката ми. Отрази се и на играта. Минах през серия от поражения. Бях загубил всякаква мотивация за тренировки и участия по турнири. Трябваше промяна", споделя в интервю през 2017 г. младата надежда в тениса.

И тогава Алекс се разделя с дългогодишна приятелка. Разочарованието в любовта води до жесток срив. Лазаров започва 2017 с шест поредни загуби.

Реклама
Реклама
Реклама