Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11921407 www.bgdnes.bg

Чужди звезди куфеят в наши дискотеки

Световни музиканти разпускат у нас сред плеймейтки и танцьорки, метълите от "Рамщайн" поркат на чалга

Българите знаят как да се забавляват. В това се убеждават и чуждестранните звезди, които пристигат у нас по някакъв повод.

Реклама

Всеки е чувал, че купонът по нашите ширини е на макс и си струва да се отиде на кръчма, а след това и на чалготека.

Това разбират и метъл титаните от "Рамщайн". Групата, която е сред най-популярните в света, се впуска в див купон в нощен клуб, където музиката е любимата на повечето българи - попфолк. Хитове на Анелия, Алисия, Преслава, Пепа Секса ехтят от тонколоните, а Тил Линдеман и компания с охота зяпат пищните танцьорки, вихрещи се на дансинга.

Групата отива в чалготека след първия си концерт в София през далечната вече 2010 година. И по снимките изглежда, че си изкарва добре.

Една от най-големите кинозвезди, идвала у нас - Жан-Клод ван Дам, също опитва от купона в България. Хитовият актьор отскача в столична дискотека заедно с двамата си синове. Апетитните мъже веднага са налазени от красавици, които искат да се докоснат до холивудската знаменитост. Жан-Клод се зарадва на цяла групичка манекенки, които го обградиха. Красавиците участваха в ревю спектакъл като част от програмата на заведението.

Освен запомнящия се купон Ван Дам ще помни и с лошо България. По време на снимките на "Непобедимите 2" на актьора му е откраднат часовникът в столично заведение в квартал "Люлин".

Реклама

Друга холивудска звезда редовно отскача у нас, за да се наслади на купоните. Става дума за Джерард Бътлър. Актьорът неведнъж е споделял, че харесва българите и начина, по който те се забавляват.

Шотландският герой е забелязан да се забавлява в компанията на няколко мъже в известната столична дискотека.

Звездата от сериала "Бягство от затвора" Доминик Пърсел е поредният опитал от купона в България. Екранният Линкълн от хитовия сериал посети родината ни преди година за снимките на лентата "В името на краля". Мачото не пропусна да спази традицията и да опита от местния нощен живот, изпълнен с грехове.

Пърсел посети едно от най-култовите столични заведения снощи, в което по случайност се вихреше купон с плеймейтки. Част от мадамите показаха кръшни движения на актьора, а други стигнаха още по-далеч и извадиха на показ изкусителните си прелести.

И Били Зейн, по-известен с ролята си от "Титаник", усети от тръпката да купонясваш в България. Холивудската знаменитост отиде на дискотека с наша ВИП персона - Ивет Лалова. Зейн и топатлетката вдигаха шумно наздравици.

Реклама
Реклама
Реклама