Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11921607 www.bgdnes.bg

Васко Кръпката: Дано наистина да изгоним руските дипломати!

Кирил Икономов категорично против, било лудост

"Много неща видях и се наслушах от това последното правителство. Ще си призная с ръка на сърцето - стана ми кеф от тази новина, че гонят руски дипломати. Но докато не видя, няма да повярвам". Това каза пред "България Днес" емблемата на свободата - блусарят Васко Кръпката. Самият той неколкократно е заявявал своята позиция, че трябва да се дистанцираме от "левите" сили, но действията на "Продължаваме промяната" според него не винаги кореспондират с думите им.

"Колко е хубаво, пълен самолет с руски дипломати - шпиони. И семействата им ще трябва да напуснат до неделя. Добър ход на Кирил Петков, това мога да кажа", сподели журналистът Найо Тицин, който заедно със съпругата си - оперната прима Александрина Пендачанска, смятат, че единственият, който може да донесе промяната у нас, е именно Кирил Петков и хората с него.

Реклама

На същото мнение е и актрисата Яна Маринова. "Браво на Кирил Петков!", категорично застана зад премиера ни красавицата.

На противоположното мнение е композиторът и мъж на Мая Нешкова - Кирил Икономов.

"Категорично против съм изгонването на толкова много хора руски дипломати. Ние сме едни пинчери в полето на световната политика, дребосъци, къде сме тръгнали да лаем! Какво лошо сме видели ние от Русия, само добро. И ако може да се коригира това действие на Кирил Петков, все пак до неделя има време, дано разумните сили надделеят и се отмени тази заповед. Това е лудост! Не граничи с никакви дипломатически отношения", смята композиторът.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама