Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11932286 www.bgdnes.bg

Бившата на Любо Пенев го закъса

Даниела Серданова има проблеми с хотел на морето, където държи две студиа

Голям дерт със студиа на морето се стовари на главата на тв водещата и бивша Мис България Даниела Серданова, научи "България Днес". Някогашната любима на Любо Пенев притежава две такива в хотел на къмпинг "Градина", но този сезон те остават неизползваеми.

В сградата Серданова и още десетина други частни лица притежават студиа, които до миналото лято са били отдавани под наем и стопанисвани от фирмата срещу процент от цената за нощувка. Тази пролет с изненада собствениците на помещения научават, че върху фирмата, съответно и върху хотела е наложен запор по искане на Българо-американска кредитна банка, която има неизплатени 365 618,21 евро без лихвите по кредит, взет за строежа на хотела. Затова частният съдебен изпълнител Стоян Якимов е наложил запор върху целия имот. Серданова и останалите малки собственици, които чинно са си купили студиата, могат да ги използват, но се оказва, че не могат.

След наложения запор още през миналата година никой не се е погрижил за сградата. По тази причина не е източена и инсталацията за топла вода от слънчевите колектори и те са замръзнали и гръмнали през зимата. Вследствие на това в баните няма топла вода и тези, които все пак са отишли да нагледат имотите си, си топлят вода в легени по балконите, за да се изкъпят. Бившата на Ел Голеадор не е разчитала някога да почива в собствеността си, а е инвестирала в нея и сега още не е отишла да види на място как стоят нещата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама