Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11947048 www.bgdnes.bg

Нашенка е новата сексбомба в TikTok

Анна-Пол, която е с български корени, превзе социалките с бюст XXL

23-годишната Анна-Пол, в чиито вени тече и българска кръв, е новата сексбомб в тик-ток. Уникалният й сексапил я удържа на тази позиция вече няколко месеца напук на свирепата конкуренция.

Момичето с бюст, който по естествен път надскача гръдната обиколка на покойната й адашка Ан-Никол Смит, е родено в Куинсланд, Австралия. Майка й обаче е българка, с което надарената мадама особено се гордее. В предаването Studio 10 дивата призна, че сега животът й е "цветя и рози", но преди семейството й е бедствало. "Живеехме на социални помощи", довери мадамата с огромните бомби.

Реклама

Анна-Пол уточнява, че недоимъкът не се оказал препятствие пред нейното щастливо детство. "С роднините ми се разбирахме прекрасно, така че липсата на финанси не ни пречеше", уточнява знойната брюнетка.

"Просто ни се налагаше да сме изобретателни. Нямахме друг избор, защото често бюджетът ни за уикенда беше 20 долара." Сумата обаче им стигала за традиционния обяд - риба с пържени картофки.

Броят фенове на красавицата в социалните мрежи е достоен за Книгата на Гинес. В категорията инфлуенсъри 18+ в OnlyFans я следват над 3 милиона човека. Над четири милиона пък са абонатите й в TikTok, около два - в инстаграм. Това я прави абсолютната звезда на социалките в южното полукълбо.

Наскоро Анна-Пол изложи на показ не само зашеметяващите си телесни дадености, но и своето семейство. Тя е много привързана към родителите си - българската си майка и баща си, който е от смесен турско-германски произход. Има и любима сестра, с която при случай пътешестват заедно.

Горещата мадама е голяма фенка на обиколките на екзотични кътчета на планетата. За крехката си възраст Анна-Пол е изръшкала с гаджето си половината земно кълбо. Все още обаче нямала намерение да пусне котва за постоянно никъде.

Реклама
Реклама
Реклама