Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11948642 www.bgdnes.bg

Студентка от Търново отказа на "Ергенът"

Не искам да се правя на кифла, категорична е тя

23-годишната студентка по философия във Великотърновския университет Хасбиналя Мехмедова е казала "Не" на продуцентите на риалитото "Ергенът", научи "България Днес". По думите й от там на два пъти я канили в София, но и двата пъти тя им отговорила с отказ.

Наскоро девойката изпратила данните си, за да се пробва във втория сезон на шоуто. Мотивирала я нейна приятелка, която настоявала, че Хасбиналя трябва да "разкрие прекрасната си душа пред повече хора".

Реклама

"Включих се само от любопитство, но в анкетата се наложи да отговарям на въпроси за целия си живот и да подбера най-хубавите си снимки", споделя студентката.

Кандидат-булката останала много изненадана, че организаторите на "Ергенът" реагирали почти светкавично.

"Обадиха ми се пет дни след като кандидатствах. Питаха ме дали аз съм човекът, който е изпратил анкетата. Поканиха ме на интервю с всички продуценти, поискаха да организирам пътуването си до София. Казах, че ще си помисля, защото не очаквах подобно обаждане", обяснява Мехмедова.

Още в края на същия ден хубавелката се свързала с продуцентите на шоуто и заявила, че се отказва от кастинга.

"Първият сезон на предаването създаде убеждението и впечатлението у хората, че този формат е еталон за това как жените не трябва да стигат до сърцето на един мъж. В едно такова предаване няма как да намериш нещо сериозно. Когато отказах, последва 15-минутен разговор по телефона с организатора. Той разви теория, че този път нещата няма да са като преди и жените няма да бъдат излагани и порицавани. Аз им казах, че това е причината, поради която не искам да участвам. Но той ме увери, че искат да подберат различни типове характери, за да не се стигне до същия сценарий от първия сезон. Но аз му казах, че няма как да предвидят реакцията на всяка една жена, имайки предвид различните ситуации, в които са поставени", разкрива подробности от кухнята на предаването, по което въздишат хиляди БГ момичета, студентката.

Въпреки това хората от риалитито явно били твърдо решени да я убедят да се включи. Звъннали й отново след три дни и я попитали защо се е разубедила да участва. Тя им отговорила, че не се вписва в подобна среда и не иска да попада в шоуто.

"България Днес" разбра от вътрешни източници, че студентката от Търново не е единствената мома, която си прави пиар на гърба на шоуто. И други кандидат-булки се изхвърляли по подобен начин, за да получат заветните "15 минути слава". "Поведението им е като при "лисицата и гроздето". Ако са били отхвърлени, обидата ги е накарала да представят ситуацията като че ли самите те от висотата на някакви "морални принципи" са се отказали", обясняват нашите информатори.

Реклама
Реклама
Реклама