Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11948664 www.bgdnes.bg

Сашка Васева се връща на сцената

Певицата настанена в елитен санаториум

Написала е вече няколко песни, стари дружки й обещават общ мегаконцерт

Сашка Васева вече мисли за завръщането си на сцената. Певицата продължава да се възстановява от операция на тумора в мозъка, макар и с много бавно темпо. Васева е настанена благодарение на съпруга си - бизнесмена Христо Бакърджиев, в елитен санаториум, след като излезе от болницата в Германия. Специалисти са поели грижите за здравето и външността й.

"Тя има силна психика, всъщност това я спаси. И сега ще я разхубавим, като се върне на сцената, да е във форма", казва Бакърджиев.

Реклама

Изпълнителката на "Левовете в марки" успя да се запази психически въпреки тежките хирургически операции, които немските доктори извършиха за изваждане на тумора от мозъка й.

Тези дни съпругът на нашенката записал час за стоматолог, защото зъбите на певицата били в плачевно състояние заради вливанията на жизненоважни химически вещества чрез система - процес, който продължил с месеци. От медицинските течности зъбите на Сашка станали ронливи и се налагало спешно да се подменят.

"Тя много държи на перфектната си визия, знаете. Като всяка суетна жена е твърдо убедена, че на хората трябва да се покаже в най-добрия си вид. Тази надежда я окриля и от ден на ден я виждам все по-добре и по-добре. Дори психоложката, с която се вижда всеки ден, го забелязва", с усмивка казва Бакърджиев.

Освен за зъбите бизнесменът се грижи Васева да се движи достатъчно и да прави двуразова рехабилитационна практика, за да заякнат мускулите й.

"В момента не е платиненоруса, както беше, но всичко постепенно ще си дойде на мястото, Бог само да е с нас", казва Бакърджиев.

Той сподели още и че певицата вече е написала две-три песни, които са баладични, но много хубави, и се надява тя да има възможност да ги изпее на българите.

Реклама

"Ако всичко с възстановяването й е наред, се надявам в края на лятото да ни изпишат от тук и да се приберем. Това е голямото желание и на Сашка", сподели Бакърджиев.

От два месеца при тях е дъщерята на Сашка - Христина Елена. Момичето завършило немско училище и в момента е ваканция. Всяка свободна минута Христина Елена е при майка си. "Баткото Христо-Никола си живее отделно, чуваме се всеки ден. Но малката си е тук с нас", каза Христо.

Колеги на Васева също й се обаждат, за да се информират за състоянието й. Те й обещават, че като се оправи, ще направят общ концерт първо със старите турбохитове от миналия век, след това и с новите песни. "Благодарни сме на всички, които проявиха емпатия", каза пред вестника Христо Бакърджиев.

Реклама
Реклама
Реклама