Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11948721 www.bgdnes.bg

БГ Хълк дресира питон

Целува триметровата Дженифър Лопес, готви нов фурор в "България търси талант"

Българският Хълк има ново амплоа - отдал се е на дресиране на триметров мрежест питон, който купил преди броени дни за 500 лв. от Пазарджик.

Новината сподели пред "България Днес" самородният талант Щерю Иванчев от Пещера, който на два пъти направи фурор в "България търси талант" с превъплъщенията си в прочутия филмов герой Хълк и световната кинозвезда Стивън Сегал.

Реклама

Сега Щерю, който работи като охранител в местен винпром, няма търпение да се прибере вкъщи и да се заеме със своята любима. Разбира се, питонът е женски и се казва Дженифър Лопес, кръстен на своята именита адашка. Съскащата дама се отдава на ласките, прегръдките и целувките на Щерчо, както е познат телевизионният корифей в цялата околия.

Това е вторият питон в дома на риалити героя. Преди женското влечуго Хълк се сдоби за 250 лв. от зоомагазин в София и с мъжки - Силвестър Сталоун, който също започна да тренира да изпълнява различни нареждания.

Идеята на риалити звездата е армията от домашни любимци, в които влиза и игуана, да изпълняват чинно неговите команди, а Щерю да се превърне в царя на екзотичните животни в България, излизайки на сцената на риалити формата като клоун.

"След работа се заемам с любимите ми животни вкъщи и тренираме различни упражнения и движения. Гушкам си питоните, целувам си ги, показвам им как да се движат, накъде да тръгват и какво да правят", споделя пред "България Днес" мъжът.

Щерю от Пещера хвърли в невиждана еуфория зрители и жури на риалити формата в последното му издание. Докато в предходния сезон колоритният мъж влезе в ролята на героя Хълк, след това охранителят се представи на сцената като българския еквивалент на Стивън Сегал.

Реклама

Катето Евро, Славена Вътова, Любен Дилов и Ицо Хазарта се забавляваха от сърце на изпълненията на Щерю, който размята пред тях с бойни хватки макети на бандити в стил истинския Сегал. Мъжът демонстрира мускули и пози, които спечелиха усмивките на публиката. С три положителни вота и един отрицателен журито пусна Щерю Сегал напред в шоуто.

След емблематичното участие на пещереца в риалити формата той запретва ръкави за нови предизвикателства. Освен на кастинг за "Фермата" Щерю се готви и за участие в "Гласът на България", където да плени жури и зрители с едно от златните изпълнения на сръбската фолклегенда Миле Китич.

"Имам желание във всяко едно развлекателно предаване да участвам. Роден съм да правя шоу и да забавлявам зрителите. Нека ми се обадят и от "Комиците", а дотогава вече ще съм станал царят на екзотичните животни", сподели пред "България Днес" Щерю.

Афинитет пещерецът има също към "Забраненото шоу на Рачков" и това на Цитиридис.

"Мога да създавам емоции, забавление и добро настроение", категоричен е пред вестника Иванчев, който все още няма дама до себе си и търси истинската любов.

Реклама
Реклама
Реклама