Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12011678 www.bgdnes.bg

Николета била крадла

Малката НиЛо задига пари от касата на родителите си

Щом научил, баща й побеснял, скъсал й блузата

Николета Лозанова е крадяла пари, за да си купува дрехи. Една от най-сексапилните българки е ровила скришом в касичката на родителите си. Това се е случило още в ученическите години. Преди Николета да стане секссимвол и най-желаната жена у нас.

Това признава в своята автобиография НиЛо. Плеймейтката намира начин как да гепи по някой друг лев от касата на семейството си, за да има нови дънки.

Реклама

"В касата мама и татко събираха пари - както монети, така и банкноти. Събрах смелост и просто започнах с една пинсета да си изваждам през отворчето. Купувах си нови дънки всяка седмица", пише в мемоарите си Лозанова.

Кражбите на тогавашната ученичка ставали все повече и повече. Николета съзряла, че има опасност родителите й да разберат, че липсват пари от касата. Затова започва да пуска вътре стари монети и часовници. Уви планът й не успява.

"В един слънчев ден се прибрах вкъщи и още в коридора погледнах в огледалото. В него се отразяваше част от хола ни. А на масата беше касичката - отворена! И всичко, което бях пъхала в нея, беше извадено. Подкосиха ми се краката, защото в този момент изживях най-големия си кошмар наяве. От мен се очакваха обяснения, а аз мълчах. Баща ми каза супер строго да се приближа. И тогава, за първи и единствен път, не се сдържа. Не ме удари, но ме хвана за блузата и я скъса. Умирах от срам и чувство за вина. Само мълчах. Дума не пророних. Родителите ми не спираха да ме разпитват къде са парите. Бяха се притеснили да не съм се забъркала с наркотици. Тогава им обясних всичко. Дори заведох майка ми на пазара и всички продавачки започнаха да ме поздравяват", споделя още НиЛо.

Брюнетката разкрива, че пътят нагоре към славата й е можел да не се случи. Лозанова била на косъм да не участва в конкурса "Мис Плеймейт", откъдето тръгна към известността. Щом получава покана да участва, майката на пловдивчанката я съветва да не ходи.

"Всичките тези конкурси са нагласени и нямало смисъл да се явявам" - това бяха думите на майка ми. - Но аз не вярвах, че е така. Дори го обсъдих с Устата, когато се снимах в клипа му. Той ме насърчи. Сподели, че това може да е моят шанс. Може би това бяха думите, които ме окуражиха да се явя на кастинг", спомня си Лозанова.

Реклама
Реклама
Реклама