Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12019863 www.bgdnes.bg

Щерката на Радев с татус между гърдите (СНИМКИ)

Фенка е на рисунките по тялото

Дарина завърши годината в НАТФИЗ, замина за морето

Щерката на Румен Радев - Дарина, се нашари!

Наследничката на върховния главнокомандващ се е татуирала между гърдите. Това забелязаха неуморните папараци на "България Днес".

Студентката в НАТФИЗ е изрисувала птица между формите си. Татусът на Радева си личи дори и когато младата актриса е на лекции в академията. Главата на птицата ясно се подава от пазвата на Дари, както я наричат близките, докато тя пуши в очакване на приятели пред академията.

Реклама

Рисунката между гърдите на президентската щерка е сравнително нова. Преди дни самата Дарина се похвали за нея в социалната мрежа. На фотоса, който актрисата сподели, щерката на Радев е по бял бански и новата й татуировка ясно се вижда. Рисунката между гърдите й е с големина от няколко сантиметра, става ясно още от кадъра на Дарина.

Това не е единственият татус на младата актриса. Дарина има още една картинка по тялото си. Или поне показа толкова. Радева има нарисуван бор на дясната си ръка. Картинката обхваща почти цялата вътрешна част на крайника от лакътя нагоре и е правена миналата година.

Каква е символиката на татусите и защо ги прави, красавицата не споделя. Какво е отношението на баща й към татуировките, също не е много ясно.

Дарина изкара няколко дни на морето, след като завърши учебната година в училището за актьори. Компания на плажа й правят куп колеги от НАТФИЗ. Президентската щерка има много силна връзка със състудентите си. И редовно обикалят София и страната заедно. А за купоните на випуска се носят легенди.

Дъщерята на Радев завърши втори курс преди седмица. Дарина ще бъде трети курс в академията чак през есента. Годината започна в края на септември.

Реклама

Момичето е една от най-добрите студентки в класа на доцент Пенко Господинов. Президентът не пропуска възможност да гледа представления и открити изпити на дъщеря си.

Дарина е дъщеря на Румен Радев от брака му с Гинка Кесякова. Родителите й се развеждат през 2014 г.

Въпреки че е президентска дъщеря, актрисата доскоро редовно бе засичана да се вози в градския транспорт, за да ходи на лекции или да излиза с приятели.

И Линда се е нашарила на същото място

Куп свързани или близки до политици също са с татуси. Най-актуален пример е съпругата на премиера в оставка Кирил Петков - Линда.

Готвачката, която преди години доби популярност с изявата си в "Мастършеф", има куп татуси.

Също като щерката на Румен Радев, Линда се е изрисувала между гърдите. Татуировката на премиершата представлява будистки символ. Майстор-сладкарката е сложила пеперуда над една от гърдите си. Друга от рисунките на Линда се намира на лявата й ръка. И изобразява плетеница от цветя. На гърба на половинката на Кирил Петков "летят" три лястовици, символизиращи трите им деца.

Реклама
Реклама
Реклама