Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12098734 www.bgdnes.bg

Фолкпевицата Мария: Не се развеждам!

Изпълнителката отрича слуховете за край на поредния си брак, пуска снимки с мъжа си

Фолкдивата Мария няма да се развежда!

Секси миньончето разби на пух и прах писанията, че с връзката й с бизнесмена Мирослав е пред приключване.

Реклама

Според клюките, които циркулират в публичното пространство, Мария и съпруг номер 3 за певицата са се изпокарали жестоко. С брака им е свършено, твърди мълвата.

Мария даде ясно да се разбере, че е с Мирослав. Двамата са заедно и слуховете за развод са силно преувеличени.

Певицата публикува снимка на нея и любимия й мъж от самолета. Прави го само няколко часа след като гръмна "новината" за развода й.

От кадъра ясно се вижда - двойката е щастлива. Мирослав дори се плези, докато Мария се опитва да заспи преди полета. Двойката е в отлични отношения. И не мисли за развод. Дори без послание към фотоса Мария иска да затвори устите на недоброжелателите си. Желае да се спре с постоянните спекулации около личния й живот.

Двойката е за няколко дни в Германия. Певицата и бизнесменът отсядат в луксозен апартамент. А по-късно се насочват към една от най-популярните бирарии в района на град Мьорс. Двойката се наслаждава на невероятното пиво, както и на уникални видове меса.

Реклама

Само преди броени месеци Мария получи супер скъп подарък от любимия си Мирослав. Съпругът на певицата я изненада с чисто ново лъскаво "Ферари". Според запознати цената на подобна спортна кола варира между 450 и 500 хил. лв.

"Всеки ден си пожелавам това (визира Мирослав - б.а.) да бъде мъжът до края на моя живот!", сподели преди време пред "България Днес" Мария.

Певицата и бизнесменът си казаха "да" в края на миналата година. Вместо пищна сватба двойката просто подписа в гражданското. Младоженците вдигат скромна церемония в тесен семеен кръг. Мария дори не бе в булчинска рокля, а в такава с флорален десен.

Реклама
Реклама
Реклама