Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12134610 www.bgdnes.bg

Сладкар се прави на Азис

Нова чалга звезда се задава на хоризонта

Людмил Блек тръгва по стъпките на краля на фолка

На хоризонта се задава имитатор на Азис. Людмил Блек прави опит да пробие в чалгата, като подражава на краля на попфолка у нас. Людмил, който по професия е сладкар, залага на тежък женски грим, изкуствени мигли и много блестящи накити. Тиктокърът и инфлуенсър прави смели стъпки в лекия жанр, след като в инстаграм има над 11 хил. последователи. В момента профилът на Людмил в тикток е свален, а допреди това в него има близо 40 хил. фенове, които го следват и имитират.

"Очаквайте скоро премиерата на дебютната ми песен "Лукс и пари", афишира в мрежата Людмил.

Това не е първата му връзка с най-слушания музикален стил. Людмил участва наскоро в дуетната песен на Антонио и Емануела.

Реклама

В мрежата се появиха десетки подигравки с момчето. Най-рязка беше певицата и продуцент Теди Александрова. Тя написа, като сподели палава снимка на Людмил: "Моля ви, стига вече! Спрете да се подигравате с музиката!".

24-годишният интернет феномен е известен и като Котарачето. Причината е, че във всяко свое видео той поздравява почитателите си с думите "хайст, котарачета".

Представя себе си като инфлуенсър, който качва видеа за лукс, разнообразие, пътувания и мода. Родом от София, Котарачето се кръщава Людмил Блек заради страстта си към черния цвят.

"Всеки ден получавам стотици съобщения. Странно ми е, но се радвам, че ме харесват", казва интернет сензацията.

По думите му спестява пари и може да си позволи луксозния начин на живот, който води. Няколко години работи в цех за производство на торти.

"Смятам, че заслужавам нещо, за което съм мечтал", оправдава избора си на съдържание, свързано с лукс, Людмил.

Реклама
Реклама
Реклама