Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12188412 www.bgdnes.bg

Линда затвори сладкарницата

Премиершата хлопна кепенците

Съпругата на Кирил Петкова излезе в отпуск, може би ще се насладят на лятна ваканция за кратко

Съпругата на Кирил Петков - Линда, затвори бизнеса си. Бившата премиерша от няколко дни е хлопнала кепенците на заведението си, установи "България Днес".

Реклама

Малката бутикова сладкарница се намира в идеалния център в София. В нея Линда предлага специални и полезни десерти. Те са без глутен и захар.

Съпругата на Кирил Петков е пуснала в заслужена почивка персонала си. В заведението работят двама-трима души.

През най-отпускарския месец - август, сладкарницата ще работи едва няколко дни. Самата Линда едва ли ще се появи скоро в заведението. Откакто стана премиерша, канадката все по-рядко приготвя вкусните десерти сама, забеляза още "България Днес". Сладките изделия са изработени от подчинените й, които основно вървят бизнеса на Линда.

В първите дни, откакто Петков влезе в политиката, канадката всеки ден бе в заведението. Освен да приготвя сладки изкушения, тя сама дезинфекцира обекта си. А също така обслужва и клиентите. Но след като мъжът й скочи в дълбокото и пое управлението на страната, Линда избягва да се появява в сладкарницата. След като хлопна кепенците, най-вероятно Линда и Кирил Петков ще отскочат за няколко дни до морето. Един от лидерите на "Промяната" вече няма никаква ангажименти към държавата, след като начело на страната застана служебен кабинет. И има няколко свободни дни, преди да започне работа по подготовката за изборите, които ще бъдат в началото на октомври.

Линда и Кирил Петков обожават да почиват край морето. Преди седмица бившият премиер и жената му заедно с децата си посетиха плажа "Корал". Семейството много обича да пътува и да разпуска на морето. Преди Кирил Петков да влезе в политиката, бившият министър-председател и съпругата му Линда обикалят родното Черноморие.

Реклама

Петков има вила в Лозенец, където със семейството си прекара великденските празници. Имотът се стопанисва от бащата на Кирил - Петко. А бившият вече премиер и Линда обожавали да почиват по Южното Черноморие.

В същото време полицейска кола все още охранява дома на Петков, забеляза "България Днес".

Въпреки че не е част от правителството, патрулка стои денонощно пред жилището на вече бившия премиер.

Когато стана министър-председател, Кирил Петков отказа да се премести в резиденцията в Бояна. И остана да живее в апартамента си, на метри от Народното събрание. За да е в безопасност, полицейска кола е позиционирана на метри от дома на Петков. И до ден днешен, въпреки че не е премиер, полицейският автомобил заедно с двама униформени варди пред апартамента на Кирил Петков, в който той живее с Линда и трите им деца. По закон НСО трябва да пази премиера една година след като той напусне поста си.

Реклама
Реклама
Реклама