Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12191286 www.bgdnes.bg

Зуека побеля

След заминаването му за Испания актьорът спря да се боядисва

С нов имидж се подвизава Зуека.

Актьорът, който преди година замина да живее в Испания, вече не се боядисва. Зуека дълги години поддържаше младежка рошава коса в тъмни нюанси. След последния сезон, в който водеше "Като две капки вода", той заложи на натуралния си вид. Така Васил Василев вече започна да се подстригва късо и гордо да показва прошарената си прическа.

Актьорът изцяло се е отдал на рисуване и вече съвсем не залага на външния си вид, който преди му се налагаше да поддържа заради постоянните му тв изяви. Сега Зуека твори и хич не му пука дали косата му е прошарена, дали е рошав и изобщо как изглежда. Последните снимки на звездата са супер неглиже. Повечето от кадрите са на най-новите му картини, но има и такива, на които новоизлюпеният художник позира до творбите си.

Зуека припечелва доста добре от изкуството си. Ако в началото той плахо продаваше единични бройки картини, сега произведенията му вървят като топъл хляб. Наличните картини са изключително малко и на почти всички от тях има надпис "продадено". Цените също са по-високи от това, което бяха в началото. Минималната цена на едно платно е 1000 лв. и стигат до 1500-1700 лв. Най-скъпото му произведение до момента е скулптура от 2021 г. Творбата се казва "Вържи шута, да ти е мек тронът" и се продава в онлайн галериите за 2500 лв.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама