Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/12194740 www.bgdnes.bg

Никой в Европа не иска Роналдо

Всички го искат и всеки казва: "Вземи го, ти".

Този брадат виц за футболисти, които не могат да си намерят отбор, колкото и да е невероятно, изглежда актуален за суперзвездата Кристиано Роналдо. Португалецът дава мило и драго да напусне "Манчестър Юнайтед", но така и не се намира клуб, който да го привлече и да може да отговори на неговите условия.

За последно легендата на "Байерн" (Мюнхен) Лотар Матеус също коментира слуховете за евентуален трансфер на Кристиано Роналдо на "Алианц Арена". Матеус смята, че португалецът няма да пасне на стила на баварците, а освен това те имат и други играчи, които могат да действат на неговата позиция.

Реклама

"Роналдо е страхотен футболист, но не е подходящ за "Байерн" - категоричен е Матеус. - Нашият клуб има собствен стил на игра, а освен това разполага с много добри футболисти на позициите, на които Кристиано може да играе. Не знам какви са плановете му, но съм убеден, че той няма да премине в "Байерн".

На този етап трансфер на 37-годишния нападател на "Алианц Арена" е малко вероятен. От клуба наскоро заявиха, че нямат интерес към португалеца. Така бъдещето на футболиста остава неясно.

Роналдо ще бъде оставен на резервата скамейка за първия мач на "червените дяволи" през новия сезон във Висшата лига. Двубоят е срещу "Брайтън" в неделя от 16 ч. на "Олд Трафорд".

Решението на мениджъра на "червените дяволи" Ерик тен Хаг изглежда напълно логично, след като крилото пропусна голяма част от подготовката на отбора за новия сезон в Банкок и Австралия. Роналдо се завърна в игра в контролата срещу "Райо Валекано". Започна като титуляр, но бе сменен на почивката и си тръгна от стадиона още преди последния съдийски сигнал.

Срещу "Брайтън" Ерик тен Хаг ще заложи на Джейдън Санчо, Антони Марсиал и Маркъс Рашфорд, които направиха много добро впечатление по време на предсезонната подготовка.

Реклама
Реклама
Реклама