Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12196852 www.bgdnes.bg

Топплеймейтка скъса с Теди Хитлера

Анна-Мария Чернева смени тартора от агитката на "Левски" с мускулест мачо

Мис Силикон 2018 Анна-Мария Чернева се раздели с тартора от агитката на "Левски" Тодор Грудев, известен повече като Теди Хитлера. Плеймейтката и лошото момче бяха заедно близо 4 години, но взаимоотношенията им окончателно са приключили, научи "България Днес". Нещо повече - знойната красавица вече има нов мъж до себе си. Анна-Мария все още не желае да разкрива нищо за него, но се появи тяхна снимка, на която се вижда, че гаджето й е мускулест мачо.

Иначе Теди и Ани бяха една от най-колоритните двойки. Популярният футболен запалянко се прояви като изключително грижовен, когато Чернева заболя тежко от коронавирус преди 2 години.

Реклама

"Теди много се грижеше за мен. Носеше ми всеки ден закуска, обяд и вечеря. Изпаднах в депресия. Чувствах се зле, но всичко се стабилизира", признава тогава плеймейтката. Тя разкри още, че Хитлера се е намесвал, когато някои досадници, които сваляли пищната мадама, прекалявали.

"Теди е свикнал с коментарите на хората. Все пак съм публична личност. Неизбежно е. Особено за плеймейтка. Вече не се дразня, когато някакви глупаци ми пишат. Ако се налага, Теди се оправя с тези, които са много нахални" - призна навремето плеймейтката.

Очевидно сега за спокойствието на актрисата от "София ден и нощ" се грижи новият мускуляга.

Анна-Мария се слави в средите на "Плейбой" с огромните си силиконови импланти в гърдите - по 500 кубика във всяка. Преди няколко години тя отряза мераците за брак на покойния вече Христо Сираков - Стоте манекенки. Любопитното за Чернева е, че е завършила с отличие специалността актьорско майсторство за драматичен театър в класа на проф. Цветана Манева в Нов български университет. Плеймейтката се изявява и като водеща на предаване за музикални поздрави по чалга канала Фен Ти Ви.

38-годишният Грудов пък е боксьор в клуб "Левски София - Запад". Тарторът на "синята" агитка е целият в татуировки. Изрисувал е изцяло дори темето на главата си, като не крие крайните си политически убеждения. Той има татуировка пречупен кръст на единия си зъб. На гърба си е изобразил италианския фашист Мусолини. Направил е и няколко татуировки с лика на Васил Левски, татуирал си е дори подписа му, както и герба на България. От вътрешната страна на устните има надпис "Левски". Нашарил е също така и половия си член.

"Момичетата повече ме харесват така, с татуировките", твърди Хитлера.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама