Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12205242 www.bgdnes.bg

Тита скъса с гаджето

Певицата заряза българския Конър Макгрегър

Певицата Тита скъса с гаджето си Недко, научи "България Днес". Пищната изпълнителка е зарязала ММА боеца, който е наричан българския Конър Макгрегър.

Певицата вече е свободна и спокойно може да се запише в "Ергенът", за да срещне голямата си любов.

Реклама

Крахът на връзката на Тита и мускулестия мачо настъпва преди седмици. За раздялата между двамата се заговори и по време на рождения ден на сексбомбата. Тогава Тита празнува по женски и не получи специална изненада от любимия си Недко. Малко по-късно Тита премахна всички общи снимки с мъжагата в социалната мрежа. Недко направи същото.

Каква точно е причината за раздялата между ММА боеца и надарената хубавица, двамата мълчат. И Тита, и Недко са разпитани защо са се разделили, но певицата и мачото не обелват и дума за раздялата си.

Според клюкарите русото изкушение слага край на връзката си с ММА боеца. Недко постоянно я ревнувал. Не я оставял на мира. Накрая на Тита й писва. Тя иска свобода, която с Недко, за съжаление, не получава. И слага край.

Това е поредната връзка на изпълнителката на "Антилопа", в която не се стига до годеж и сватба. Певицата и Недко бяха заедно няколко години и всички очакваха да не са просто гаджета, а да предприемат следващата стъпка. Двойката дори бе свила любовно гнездо.

Преди да се залюби с Недко, Тита имаше дълга авантюра с младеж на име Викторио. Любовта между двамата пламва още когато са ученици. Запознават се в родната Силистра. Тита се мести в София заради кариерата си, ала момъкът остава в родния си град. Докато са разделени един от друг, връзката им остава в застой и сексапилната изпълнителка решава да скъса и с Викторио.

Реклама
Реклама
Реклама