Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12215185 www.bgdnes.bg

Софка Маринова: Писна ми да ме разделят с Гринго!

Ромската перла цял месец живее на морето заедно с родата

"С Гринго съм си. Писна ми да чета, че сме разделени! Онзи ден попаднах на материал, че нашата любов била като от индийски сериал. Ще разочаровам всичко. Много сме си влюбени и се обичаме."

Това разкри пред "България Днес" ромската перла Софи Маринова. Изпълнителката с невероятен глас се скъсва да работи. Целия август Софка е ангажирана с участия. Най-вече по морето. Затова се пренася в хотел в Слънчев бряг. Плътно до певицата са любимият й Гринго, синът й Лоренцо, както и родителите й.

Реклама

"Да са ми наблизо, за да ги наглеждам", казва с намигване Софка и добавя: "Затрупана съм с участия, имам над 30 за месец. Съчетавам полезното с приятното. Вадя пари, без да се потя", добавя с усмивка на уста Маринова.

Въпреки че се скъсва от работа, Софка намира време и за почивка. Маринова се отдава на заслужен отдих в ранния следобед.

"Тогава ставам. Ходя на плаж заедно със семейството. Тази година няма да имам лятна ваканция. След като ми свърши турнето по морето, започвам с репетициите за концерта ми", казва още Софи.

Грандиозният спектакъл на Маринова по случай 25 години на сцената ще бъде през октомври.

"Готвя и голяма изненада на феновете си, ала засега не мога да разкрия нещо. Следващият месец ще дам подробности", открехва леко завесата Софи.

Ромската перла планира да спретне пищен купон на единствения си наследник Лоренцо за рождения му ден. Синът на Софка ще празнува празника си на пети септември в пловдивска дискотека.

"Готвя му голяма изненада", добавя Маринова.

Реклама
Реклама
Реклама