Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12215365 www.bgdnes.bg

Аня Пенчева се грижи за Ергена

Виктор Стоянов става актьор, играе в звездна компания

Вечната красавица на българския театър и кино Аня Пенчева е взела под крилото си станалия популярен в риалитито "Ергенът" Виктор Стоянов, издадоха пред "България Днес" нейни колеги. Екранната Севда от кинокласиката "Време разделно" предава умения и тънкости за сцената на младежа покрай спектакъла "Ексклузивна актьорска вечер".

На младежа му е нужна всяка възможна помощ, тъй като е хвърлен в дълбокото да си партнира на сцената още с любимците на публиката Мариус Куркински и Албена Михова, с които излиза на сцената. В представлението, което два часа кара публиката да се държи за корема от смях, участват още Ненчо Илчев, Руслан Мъйнов, Мария Сапунджиева, Кирил Ефремов, Евгени Будинов и Иво Аръков.

Реклама

Всички те се грижат да въведат Виктор в занаята, казват от екипа. И били впечатлени от неговата ангажираност и старание, а се оказал и скромно момче, което изобщо не си е вирнало носа от бързо придобитата популярност. А че това е така, се доказва след представленията, тъй като Виктор се налага да позира за снимки с дузини почитателки, предимно в ученическа възраст, всяка вечер.

Преди да започне сценичната си кариера, Виктор Стоянов бе на почивка в Париж.

"В Париж беше чудесно! Бях си взел четири чифта обувки, но толкова много ходихме, за да разглеждаме, че ми излязоха мазоли на краката. Бях с майка, с братята ми и с още някои хора", сподели с усмивка Виктор, визирайки приятелката си.

Неотдавна той призна, че вече не е съвсем ерген. "Не съм сгоден, нямам халка, но съм щастлив. Не мога да кажа, че приятелката ми е по-добра от 22-те участнички в "Ергенът". Може би е по-подходяща за мен. Това е жената, от която имам нужда, но не искам да споделям повече. Много грешни неща се пишат, а аз искам да запазя щастието за себе си", казва Виктор.

Той призна, че в началото славата и вниманието към него са били шокиращи. Не е можел да отиде до магазина, без да го спрат или снимат. "Никакво лично пространство нямах", разказва той.

Виктор и приятелката му Мария най-сетне се показаха за първи път заедно в социалните мрежи неотдавна. След като няколко пъти съобщи в интервюта, че е влюбен в жена, с която се запознал преди снимките на предаването. "Ергенът" позира със своята любима, за да направи реклама на поредното събитие, което тя организира. Травъл блогърката Мария Тарашманова, на 25 години, обича да пътува по света и у нас, като споделя красиви кадри от преживяванията си в социалната мрежа. Неотдавна с Виктор са били заедно в Нидерландия, често обикалят и из България в обща компания.

Реклама
Реклама
Реклама