Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12232986 www.bgdnes.bg

Мария Бакалова в лесбосцени

Заради премиерата на новия си филм

Нашенката забрави емоцията от "Оскарите", кефи се на новия си филм

В лесбосцени участва в новия си филм Мария Бакалова. Това стана ясно на премиерата на "Убийствена игра". В лентата Мария има лесбийски наклонности, като не липсват горещи сцени с целувки с една от героините пред жадните погледи на няколко мъже.

Бакалова се появи на премиерата на филма повече от щастлива, като очевидно емоцията от излизането на червения килим на "Оскарите" вече е поизбледняла. Сега българката твърди, че последната й премиера е била "най-невероятната нощ" в историята.

Реклама

Талантливата бургазлийка се похвали в инстаграм с излизането на новата хорър лента, в която участва. "Нямам търпение да го направим отново възможно най-скоро. Обичам ви, екип", написа нашенката под серия снимки и видеа от лъскавото събитие, давайки да се разбере, че се е привързала към колегите си от снимачната площадка. Специално внимание Бакалова обръща на режисьорката Халина Рейн. "Пожелавам ти страхотен живот, докато поднасяш на хората толкова радост и чудеса", пише ден преди премиерата българката. Заедно с това тя публикува снимка, на която лежи в тревата с една от колежките си във филма, с която имат горещи сцени и се мляскат.

На самата премиера хвалбите на Мария за филма и за страхотния екип се изливат с пълна сила. Българката и останалите от екипа изглеждат близки и позират видимо много щастливи и доволни пред камерите. 26-годишната Бакалова се появи с грим, прическа, бижута, тоалети и обувки на едни от най-известните марки в Холивуд, показвайки отново, че вече е доказана част от киноелита зад океана.

"Ако още не сте го гледали, сложете си го в списъка", съветва Бакалова, която очевидно много се забавлявала не само на премиерата, но и по време на работния процес.

"Убийствена игра" е типичен хорър филм, в който група богати младежи отиват на мегакупон в отдалечено имение в гората. В началото всичко започва добре и забавлението е на макс, докато не започват да се случват странни неща и част от участниците да умират по мистериозен и ужасяващ начин. В актьорския състав на лентата Бакалова си партнира с вече бившето гадже на Ким Кардашиян - Пийт Дейвидсън.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама