Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12233080 www.bgdnes.bg

Златно момиче чака втора дъщеря

  • Само 1 г. след като роди момиче
  • Любомира Казанова "подарява" сестричка на София 

Втора дъщеричка очаква златното момиче Любомира Казанова. Грацията показа наедряло коремче в басейна по време на лятната си семейна почивка, а до нея във водата е първородната й рожба София.

Снимката в социалната мрежа е придружена с текст: "Малката ми любов Софи и нейната сестричка, която скоро идва". Видимо чаровната гимнастичка е в напреднала бременност, а втората й щерка се очаква да се появи на бял свят през есента.

Реклама

Казанова роди първото си дете в деня, в който през 2016 г. спечели бронзовия медал на олимпиадата в Рио. Бубето, както я познават близките й хора, стана майка на 21 август 2021 година. Явно Казанова и половинката й не са се бавили много и са побързали да умножат семейството с още един наследник.

Грацията от предходния ансамбъл на България по художествена гимнастика мина под венчилото през септември 2018-а. Олимпийската медалистка от Игрите в Рио 2016 се врече във вечна любов и вярност на гребеца Александър Александров.

Двамата отпразнуваха любовта си на приказна церемония, която бе уважена от всички съотборнички на Казанова от ансамбъла - Михаела Маевска, Ренета Камберова, Цветелина Найденова, Снежана Дечева и Християна Тодорова, която бе в ролята и на кума.

Сред гостите бе и председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева, както и Ина Ананиева, която изведе грациите до бронза в Рио.

"България Днес" желае лека бременност и щастливо женско царство вкъщи на златната Любомира!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама