Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12236745 www.bgdnes.bg

Орлин Горанов на 65 г.: Измислиха, че с Криси Димитрова имаме две деца

Певецът доволен от живота си, обикаля света с жена си

Че има две деца от Кристина Димитрова, които крие, е най-разтърсващата клюка, която е чувал Орлин Горанов по свой адрес. Големият естраден изпълнител навърши 65 години вчера на яхтата си с едни от най-близките си приятели - певицата Алекс Раева и мъжът й Любомир Палаханов.

"Животът ми е прекрасен! Имал съм всякакви моменти, за тях пиша в книгата си, но се радвам, че всичко това ми се е случило", казва Орлин Горанов.

Реклама

"За 40 години, откакто сме дует с Криси, по-абсурдно нещо от това, че имаме две деца, не съм чувал за себе си. Една колежка на майка ми й разправяше, че аз лъжа и че всъщност имам малчугани, които крия. Беше много неприятно. Като отивахме на турнета, все ни предоставяха общ апартамент, като мислеха, че сме двойка", смее се Орлин, който спори с Криси само по творчески въпроси.

Понеже Орлин все е някъде по света със съпругата си, приятели им завиждат, че на това се дължи хубавото им семейство. Двамата с Валя обаче не са на това мнение. "Беше бедно студентче, когато го взех, а стана човек", смее се съпругата на певеца. Когато трябва да направят сватбата, тъщата има пръст в избора на датата - 9.09.1990 г. "Обичам тази жена, нося си нейната снимка в джоба. Тя е с корен от Тракия, мъжът й е от Пиринския край. Македонци, кибритлии. Дето казват, и кон не купувай от тях. А аз си взех жена оттам. Много е серт, но това е хубаво", разказва изпълнителят. Двамата с Валя имат дъщеря Жаки, която живее в чужбина.

"Много потаен е той, никога не се оплаква и с Валя са ми пример за стабилно семейство. Когато излизаме с него, го карам да пее, а той отказва. Тогава започвам да го моля истерично, заклевам го, дори артистично се разплаквам", жалва се Катето Евро, която с покойния си съпруг е кума на семейство Горанови.

Желаем му да е жив и здрав!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама