Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/12241455 www.bgdnes.bg

Ела Туун гушка безработен защитник

Героинята за Англия от финала на европейското по футбол срещу Германия Ела Туун си има гадже, също футболист. За донеслата с гола си титлата Ела се знаеше, че има гадже, което е мъж, но го пазеше в тайна. Къде другаде, ако не на остров Ибиса папараците разкриват, че любимият на "лъвицата" е Джо Бъни, който е защитник, но в момента е свободен агент.

Влюбената двойка беше заснета да се прегръща и целува на плажа пред очите на други летовници. Техен приятел казва: "Ела и Джо са много влюбени и са заедно от известно време. И двамата са от Манчестър и имат общи приятели, които ги запознават.

Реклама

"Тези, които ги познават, смятат, че са перфектната двойка - продължава с цитата "Сън". - Джо е най-голямата подкрепа на Ела и той не можеше да бъде по-горд да я гледа как вдига трофея на Евро. Те обикновено държат любовния си живот далеч от светлината на прожекторите, но Джо не можа да устои да се присъедини към Ела в Ибиса, за да празнува с нея."

През уикенда шампионката беше на концерт на Калвин Харис заедно с други членове на женския отбор на Англия, включително капитана Лия Уилямсън и Никита Парис.

Докато Ела играе за женския тим на "Манчестър Юнайтед", Джо в момента е свободен агент, след като напусна "Уорингтън Райландс" в края на миналия сезон. Преди това той е играл за редица отбори, включително петгодишен престой в "Рочдейл" и периоди в "Нортхемптън Таун" и "Болтън Уондърърс".

Джо, който има две деца от предишна връзка, беше на проби в "Скънторп" това лято и игра в предсезонна загуба срещу "Мидълзбро".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама