Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12242218 www.bgdnes.bg

Филип Буков се претрепа нелепо

Звездата пише в спешното ода за лекарите

Актьорът вади глезен и къса връзка, защото не гледа къде ходи след тренировка

Нелепа случка докарва изкълчен крак на Филип Буков. Звездата от "Татковци" се "похвали" във фейсбук с "фалстарт в понеделник", описвайки от спешното на ВМА идиотската ситуация, в която изпада. "Изваден глезен и една връзка по-малко - пише Филип. - Инцидентът стана по най-нелепия начин. След тренировка по борба ходя напред и гледам назад, спъвам се в тепиха и стъпвам накриво", обяснява как се случва всичко. Той не пести и иронична критика към себе си, като заявява: "Нямам думи колко съм загубен".

Заедно с това Буков, който през последната година упорито спортува и ходи по маратони, обяснява и защо толкова силно уважава лекарската професия. "Когато влязох в спешното, докторката ми каза: "Знам кой си, но не защото си известен, а защото често ни посещаваш". След като минах рентген и стана ясно какво съм направил, лекарите ме изпратиха с пожелание да прекратя тази ежегодна традиция. Неведнъж съм казвал, че имам сантимент към тази професия и когато прочета за поредния бит лекар или стачкуващи доктори, понеже заплатите им са ниски, се замислям, ами ако всички те емигрират? Какво правим тогава? Същото е и положението с учителите. Няма ли кой да лекува и да образова нацията, сме загубени", продължава с разсъжденията атлетичният актьор.

Филип не пропуска да благодари и на човека, който му помага и го откарва в болницата след падането. "Благодаря и на моя приятел @naydenovvvvv , че ме качи на бялата веспа и като същинска линейка ме стовари пред спешното. Не ме остави нито за миг сам в болницата и изгуби половината си ден".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама