Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/12249917 www.bgdnes.bg

Пиронкова показа бебето

Научих се да забавям темпото и да изживявам мига, споделя тенисистката

Цветана Пиронкова показа втория си син Виктор за първи път. Българската тенисистка роди момче в средата на юли. Чаровната пловдивчанка разходи бебето с количка. Чинно в отглеждането на мъника й помага по-големият й син Александър. Сашко вече е на четири години и половина и е влязъл в ролята си на батко.

"Казват, първите преживявания винаги са специални. Първите стъпки, думи, целувка, любов, постижения. Рядко обаче ги осъзнаваме, докато се случват, а по-нататък по житейския ни път тези моменти са вече само спомен", споделя Цвети в социалните мрежи.

Реклама

"С годините и опита, който събирам от живота, се понаучих да забавям темпото, да осъзнавам и да изживявам мига СЕГА, а не да препускам към следващия, вечно преследвайки някакъв идеал, който не съществува. Има тук и сега. Първа разходка на Виктор. Лято. Залез. Ние", написа Пиронкова. Татко на децата й е бившият футболист на "Локомотив" (Пловдив) Михаил Мирчев.

Най-добрата ни тенисистка този век отскоро е в ново амплоа. Тя се изявява и като модел, прави фотосесии. Цвети рекламира собствената си марка за спортни облекла, която създаде неотдавна.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама