Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12260080 www.bgdnes.bg

Лена не е разваляла годежа!

Близки на бившата шефка на кабинета на Кирил Петков са категорични

Пръстенът е в нея, с Мирослав се обичат повече от всякога

"Лена Бориславова не е разваляла годежа си с Мирослав Иванов! Пръстенът, който той й даде, е в нея и тя не му го е връщала, както се твърди напоследък. Понякога Лена не го носи в зависимост от тоалета, с който е облечена. Затова на някои снимки е без него. Всички останали писания са спекулации." Това завиха категорично пред "България Днес" близки до бившата шефка на кабинета на Кирил Петков - Лена Бориславова.

"Лена и Мирослав се обичат повече от всякога! Не вярвайте на обратното", категорични са източниците ни.

Реклама

Доказателство за думите, че любовта между Лена и Мирослав не е умряла, е и фактът, че двамата са заминали заедно в четвъртък следобед на пътуване в чужбина, най-вероятно по работа.

Близки и до годеника на Бориславова - Мирослав Иванов, също потвърдиха, че двамата са заедно.

Колкото до бижуто, с което Лена се похвали пред камерите на фоторепортерите в Народното събрание, то е с диамант и бяло злато.

"Лена го пази като очите си, защото е доказателство за любовта на мъжа до нея, който не вярва на всичко, което се изписа за нея", потвърждават близките до Бориславова.

Разваленият годеж на Лена е поредният слух, в който я замесват. От самото начало на работа на кабинета "Петков" се понесоха различни клюки за отношенията между тогавашния министър-председател и началничката на кабинета му. За последно страстите се нажежиха, след като се появи снимка, на която двамата се качват по стълбите в Министерския съвет и изглежда така, сякаш се държат за ръце. Впоследствие от БНТ, чийто бе драматичният фотос, съобщиха, че той е зрителна измама и всъщност Петков и Бориславова дори не са се докосвали. Самата Лена в пост във фейсбук опроверга твърденията, а жената на Кирил Петков - Линда Макензи, сподели поста на Бориславова в мрежите си в потвърждение, че вярва и на двамата.

Реклама

Наложи се дори самият Петков да отговори на пряк въпрос дали има връзка с Лена Бориславова. Това се случи във вторник в сутрешния блок на Нова телевизия.

"Това, което се видя, е, че когато едни политици не крадат, не можеш да ги хванеш за каквото и да било, опитваш да ги залееш с жълта помия. Под достойнството ми е да им обръщаме внимание. Тези мафиоти, които полагаме усилия да им спрем парите, правят всичко да ни очернят", заяви Кирил Петков в отговор на въпроса.

Междувременно годеникът на Лена - Мирослав Иванов, не даде ухо на клюката и продължи да се появява в компанията на годеницата си. Двамата бяха забелязани на приятелска сватба в луксозната къща "Вила Екатерина", като дори изтанцуваха няколко блуса.

Малко след това Лена и Миро бяха забелязани на джазфеста в Южния парк, където седяха на тревата редом със своите приятели и отново си разменяха ласки.

Връзката на Иванов и Бориславова започва през 2014 година. Още тогава двамата решават, че са един за друг, и се вричат на Коледа пред близките си. Именно тогава Миро запознава любимата си с родителите си от Ямбол. Оттогава са неразделни, а за любовта между двамата се разбра малко преди изборите, които ПП спечели. Тогава Лена стана началник на кабинета на премиера и декларира пред КПКОНПИ, че живее в апартамент от 81 кв. м. Тя е закупила половината идеални части за него през 2019 г. за 171 000 лв. Другата половина бе на любимия й - Мирослав Николаев Иванов, който впоследствие стана зам.-председателят на Народното събрание от ПП. Лена декларира и задължение по ипотечен кредит в размер на 102 662 лв. Бориславова разполага с банков влог, в който има 15 000 лв., но пък не е описала да притежава пари в брой. Шофира "Тойота Аурис", закупена през 2016 г. за сумата от 21 000 лв.

"Лена не е материалистка, нищо,че постоянно се твърди, че я вълнува дали и колко пари ще получава. Тя обича пътешествията и не робува на марките в дрехите си", твърдят близките на красавицата.

И външността на 32-годишната юристка също бе една от най-обсъжданите в сферата на политика в последно време. Дълга тъмна коса, диоптрични очила с черни рамки и рокли в пастелни цветове - отличителните й белези, що се касае до стил и визия, подчертаваха сериозното й излъчване.

През 2018 година Бориславова попада в престижната европейска класация на списание "Форбс" - "30 под 30", която отличава най-добрите млади лидери, изобретатели и предприемачи на Стария континент. Класирана е в категория "Политика и право". Ето как става подборът според нея самата: "Мисля, че знам какво искам и как да го постигна. Но не го правя от чиста амбиция, а знам, че ми харесва", отговори на въпроса за амбицията тя в едно от телевизионните си първи интервюта. Споделя и още, че очакванията й за Харвард, където е учила, не са се припокрили съвсем.

"Класната стая е, както сте го виждали в "Професия блондинка" - филмът е заснет вътре в сградата на университета. Няма някаква луксозност, скъпо обзавеждане или нещо, което говори за ексклузивност. Специалното обаче са възможностите, до които се докосваш - събрали са те с разнообразни и провокативни хора. Те искат да предизвикват. Изненадващото е как се озоваваш там и около теб се случват толкова много неща, че нямаш време да разбереш какво се случва", твърди Лена, която е една от най-образованите млади хора в българската политика.

Реклама
Реклама
Реклама