Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12269901 www.bgdnes.bg

Автомобилен състезател гушка дъщерята на Гълъб Донев

Наследничката на премиера съветва млади майки

Габриела и Стериян Фолев не са женени, но имат едно дете

Автомобилният състезател Стериян (Тери) Фолев е превзел сърцето на премиерската щерка Габриела. Двамата не са женени, но имат дете, което наскоро стана на годинка.

Гери и Тери не крият чувствата си и демонстрират обичта си в социалните мрежи. Габи среща гаджето си в Американския колеж, където и двамата учат. Въпреки че Габриела отива да учи актьорско майсторство в Лондон, а впоследствие продължава образованието си в Лос Анджелис, симпатичния мъж е плътно до нея. Кандидат-зетят се познава с министър-председателя и съпругата му Нели, а заедно с Габриела цялото семейство пътува из екзотични дестинации в чужбина. Габриела е близка и с майката на рали шампиона, Гинка, като двете споделят успехите на Тери зад волана.

Реклама

Габриела има десетки таланти, а в момента се занимава с консултация в нета на бъдещи майки, след като завърши магистратура "Детска и юношеска психология" само преди месец, научи "България Днес".

Габи дълги години учи в чужбина, но се прибира у нас преди пандемията - през 2019 година от Лондон. Там работи като кастинг агент, тъй като едно от образованията й е актьорско майсторство, което учи в САЩ.

"Работих в Лондон. Бих казала, че имах шанс, но е трудно. Няма да лъжа. Записвала съм се за над 100 кастинга и чувах "не" постоянно. Кандидатствала съм за работа 67 пъти точно. Имах чувството, че на челото ми пише: "Източна Европа", и това е най-лошото на света. Станах агент след около осем месеца работа, останах почти две години. Но дойде момент, в който нямаше как да порасна повече в агенцията, в която работех. Трябваше да премисля - бях в Лондон, не на своя територия, бях прекалено млада и тогава си дадох сметка какво искам. Нямах семейство, нямах гадже, а истината е, че не исках да имам. Там за мен не беше място за семейство", твърди пред блог за кариерно развитие на жените и майките дъщерята на премиера. От отговорите й става ясно, че най-голямата й мечта е да бъде майка на три деца. "Е, стигнала съм до първото и много ми харесва, майка съм на бебе Робърт на 11 месеца", признава Габриела.

Докато е на тема майчинство, любимият и Тери й измисля профил в инстаграм: "m.a.m.c.h.e.". Веднага след това Габи започва да съветва в него бъдещите майки как да се грижат за себе си и бебетата си.

Половинката на Габриела, освен че се състезава с мощни возила за BMW, е и инструктор по безопасно шофиране към школата "Мирафиори", откъдето и се състезава професионално. Миналата година самата Габриела обяви, че се гордее с половинката си, след като Тери разгроми конкуренцията на четири гуми в първия кръг на BMW CUP 2021 на писта "Моторпарк" в Румъния.

За разлика от Тери, който е талант зад волана, Габриела предпочита да развива чувствителната си страна. Докато гаджето й пили гуми, Габриела се занимава и със собствения си проект "Зелената стая" - студио по изкуства, развиващо емоционалната интелигентност, признава самата тя.

Реклама

"Всички, които ме познават, знаят, че за мен емоционалната интелигентност е водеща. И така в комбинация на актьорско майсторство, писане и психология се роди идеята за "Зелената стая". Благодарение на подкрепата, която получих както от близките ми хора, така и от учениците ми, "Зелената стая" е факт. За нас най-важно е да градим емоционално интелигентни личности, а не просто да изсипваме на вас и децата ви информация, която те да трябва да обработят. Затова залагаме на личната комуникация и връзка, за да сме сигурни, че всички вие, които ни посещавате, сте удовлетворени. Работим с всякакви възрасти, от ранна детска, през тийнейджърска до зряла възраст", разказва Габриела, която е преподавател в собствената си школа.

Като всяко младо момиче, Габи има и собствен канал в Youtube, където вместо обичайните за възрастта й съвети за грим и прически дава насоки на младите хора за актьорската професия, психологията и "как актьорската ви игра да не е на ниво индийски сериал", смее се още дъщерята на премиера Донев. Габи дава уроци по творческо писане, драма, актьорско майсторство, дори фотография и говори пет езика. Преди да направи собствения си проект, дъщерята на премиера дава онлайн уроци от апартамента на родителите си, а през лятото по време на пандемията - по парковете.

През цялото време до единствената щерка на премиера е с Тери Фолев, който всячески я подкрепя. Двамата влюбени все още не са предприели сериозната крачка да си кажат "да", тъй като предпочитат да развиват кариерите си. Влюбените дори се отъждествяват на шега със Снежанка и красивия принц в профилите си.

"Аз обаче те нося на ръце", откровен е спрямо половинката си Тери Фолев.

Реклама
Реклама
Реклама