Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12270079 www.bgdnes.bg

Мария Бакалова с две нови роли в Холивуд

 Възходът продължава

Талантливата българка ще играе във филми на София Копола и Джери Зайнфелд

Мария Бакалова в две нови холивудски роли ще можем да гледаме, след като талантливата българка все по-уверено си завоюва място в Меката на световното кино.

Бургазлийката влиза в актьорския състав на филма Fairyland, в който режисьорски дебют прави Андрю Дърхам с помощта на София Копола, пише сп. "Дедлайн". Лентата разказва историята за връзката между баща и дъщеря, като действието се развива в Сан Франциско през 70-те и 80-те години на миналия век. Интригата се завърта около епидемията от СПИН, но за момента няма повече подробности за филма.

Реклама

По-малка роля се очаква да има в първия филм на комика Джери Зайнфелд, който също премиерно ще се изявява като режисьор и продуцент. Поредицата за "Нетфликс" ще бъде "разказ за амбиции, предателство и захар" и ще проследява съперничеството между хранителните компании "Келогс" и "Пост" и тяхната надпревара да създадат храна, която да промени изцяло навиците за закуска. Очаква се минисериалът да има няколко епизода, като Бакалова вероятно ще има кратко участие в последния.

Освен Бакалова в него ще участва самият Зайнфелд, както и звезди като Хю Грант, Ейми Шумър и Мелиса Маккарти.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама