Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12270754 www.bgdnes.bg

Шенай стана като Шакира

Бившата съпруга на Орхан Мурад в ново амплоа

Блондинката заприлича на колумбийската певица и външно, и по изневери

Шенай стана Шакира!

Бившата съпруга на фолклегендата Орхан Мурад тотално заприлича на Шакира.

От една страна, секси блондинката, която чака внуче през ноември от дъщеря си Сузанита, заприлича на колумбийската певица както на външен вид, така и по луди танци на дансинга по родните заведения, на които се отдаде след развода с изпълнителя на "Хиляди слънца". Това ще е втори внук за Шени, след като другата й щерка Александра роди преди малко повече от година. 

От друга, личният живот на Шенай прилича досущ на този на Шакира. Блондинката има голяма любов с богат чужденец, когато среща Орхан Мурад и близо две десетилетия е негова съпруга. Заради лошо отношение към семейството и изневери на певеца, за които разказа пред вестника бившата му половинка, настъпва разривът между двамата и последвалият развод.

Реклама

Шакира също имаше голяма любов - с мениджъра си Антонио де ла Руа, но след 11 години любов го заряза заради футболиста на "Барселона" Жерар Пике. Поп дивата хванала Пике да й кръшка и звездният им романс остана в историята. Нещо подобно се случи и с Шенай, която твърди, че Орхан й е изневерявал, след което двамата се разделиха.

"Чувствам се прекрасно, имам страшно много обожатели, но нямам вяра в никой мъж вече след развода с Орхан. Много по-спокойна, по-красива и дива съм от всякога", сподели пред "България Днес" Шенай, който смени фамилията си след развода на Кузева.

Без много да се бави, Орхан Мурад се ожени официално за Камелия Добрева, а новата булка на певеца съобщи, че е бременна.

"Пожелавам им щастие и да бъдат много влюбени, а Орхан да отгледа другото си дете добре, защото на собственото не му обръща внимание. Каквото дадеш, това получаваш", сподели Шенай.

Двамата с Мурад са си писали само веднъж през последните месеци, и то само заради продажбата на общия им мезонет в Пловдив. Тъй като жилището е цели 160 кв. м и инфлацията е рекордно голяма, продажбата върви по-трудно

"Благодарна съм на Орхан, че поиска развод. След всички изневери и неща, които е правил и причинил, аз нямаше да намеря сили да го направя. Щях да издържа още доста години заради децата. Издържала съм на много пиянски истории и денонощни шофирания, а винаги съм била учтива, усмихната и добра. Сега се научих да обичам себе си и да отделям време за мен. Правих всичко, каквото иска, без да го заслужава", споделя още бившата половинка на Орхан Мурад.

Реклама
Реклама
Реклама