Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12271819 www.bgdnes.bg

Мариана Маринова пред "България Днес": Откраднаха ми конкурса "Мисис Варна"!

Възмутително и неморално е някой друг да го провежда, категорична е организаторката 

"Откраднаха ми идеята за конкурса "Мисис Варна"! Не съм предполагала, че има толкова неморални хора."

Реклама

Това обяви пред "България Днес" организаторката на международни и национални конкурси за красота Мариана Маринова, която е собственик на марката "Мисис България". Изказването й е по повод появилата се информация, че певицата Ева Добрева е патентовала конкурса "Мисис Варна"

Маринова определи като "възмутително и неморално" поведението на Добрева.

"Тази жена патентова конкурс, провеждан от мен през последните 2 години. Направи го зад гърба ми, след като е била гост на "Мисис Варна". Преди две години въпросната мома дойде да пее на конкурса ми по молба на наш партньор, с когото имаше взаимоотношения. Миналата година й отказах възможността за изява и явно съм я наранила. Сега тя е решила да ми отмъщава и пуска кастинги за "Мисис Варна", сподели Мариана.

И добави: "Конкурсът "Мисис България" е патентован през 1991 година от Меги Савова и се провежда оттогава. Аз започнах да работя с Меги от 2008 година. Към днешна дата марката "Мисис България" принадлежи на мен и Савова. Наши са и "Мисис Вселена", "Мисис Свят" и всички подобни. Като хора, които сме регистрирали марката "Мисис" и организираме "Мисис България", ние правим регионални конкурси, чрез които избираме победителки. Правили сме конкурс в Пловдив, Стара Загора, Варна и Бургас".

Маринова признава, че е изпуснала тримесечния срок, предоставен от патентно ведомство, и Добрева успява да патентова конкурса.

"Това си е вратичка в закона, която всеки може да използва. Тук не става въпрос за вратичките, а става въпрос за морала. Няма морал в постъпката на Ева Добрева", казва Мариана, която участва в едно от изданията на телевизионното предаване "Фермата" и е носителка на титлата "Мисис България Глоуб 2007".

Риалити звездата споделя още, че единственото й притеснение е че между участничките ще стане объркване.

"Въпросът е, че сега тя ще ни създаде малко административни ангажименти. Нашите победителки от "Мисис Варна" директно отиват на финала на "Мисис България". Участничките от нейния конкурс вече се свързаха с мен, защото се получава объркване - това е най-големият проблем. Това ще създаде лош имидж на Ева Добрева. Аз не мисля, че някой човек, който чуе този разказ, ще й каже: "Ей, браво, колко интелигентно момиче". Всеки търси някаква известност. Едни я намират по градивен начин, създавайки продукт и влагайки душа и енергия, други я намират, като крадат. Ето че дойде нейният звезден миг! Колкото до оригиналният конкурс за неомъжени варненки - той ще се проведе средата на септември", каза още пред вестника Маринова.

"България Днес" потърси по телефона Ева Добрева, но тя не пожела да даде коментар по темата.

Реклама
Реклама
Реклама