Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12281554 www.bgdnes.bg

Андреа за операцията от рак: Лъгах, че си правя гърдите и дупето

Бившият й Кубрат й пожелал успех, без да знае, че минава "през ада"

"Лъгах, че съм си правила гърдите и дупето, но ме оперираха от рак. Това, което почитателите ми наричат косми, всъщност е белегът, след като се оперирах с наложителност."

Това си призна година по-късно певицата Андреа, която събра сили да признае на всички, че е минала през "ада", затова е щастлива и оценява всяка хубава минута, която й се случва, по думите й.

Реклама

"Никой не знаеше, дори семейството ми, както и Кубрат. След като пуснах снимка от болницата, веднага заваляха обаждания, но на никого не казах истината. Понеже предположенията бяха различни, се съгласявах с всички, беше ми все едно какво ще се напише, защото мислех за други неща", споделя красавицата.

Блондинката замина за Истанбул през февруари в клиниката на един от най-уважаваните специалисти по естетична, пластична и реконструктивна хирургия край Босфора - проф. д-р Егемен Онур. Клиниката не е много далеч от бившите султански покои - петзвездния хотел "Чираган палас", откъдето дни преди приема си певицата се тагна. Малко по-късно самата тя изказа специални благодарности към доктора с думите: "Добрият доктор не трябва да е само професионалист, но и прекрасен човек. Много съм щастлива от това, че имах възможността да се запозная с д-р Онур и да бъда под неговите грижи. Благодаря му, че ме накара да се чувствам сигурна. Процедурата ми мина перфектно и съм наистина щастлива", написа Андреа в социалните мрежи.

През цялото време, докато е била в болницата, отношенията й с бившият днес любим Кубрат Пулев, са били отлични. Той дори й пожелал успех и я попитал дали има нужда от нещо. Не е ясно дали певицата е отхвърлила грижите му, или ги е приела, тъй като вече двамата били разделени заради изневярата му, както самата тя твърди.

Според близките й именно раздялата между Андреа и Кобрата провокирала лошото й здраве. По това време звездата призна и за друго, което е щедро критикувана от феновете си. "Имах проблем с килограмите, но не това беше най-страшното, а това, че започнах да чувствам, че нещо с мен не е наред, а Кубрат не ме подкрепи. Не финансово, има друг вид подкрепа, която търся в един мъж. Не я получих и започнах да пия хапчета", каза тя. Призна и че именно в този период са й хрумвали дори самоубийствени мисли. "След раздялата исках да се забия със 150 километра в час, пих хапчета", разказва Теодора Руменова.

В момента певицата е в най-доброто си здравословно състояние от доста време. Тя вече няма паникатаки, придобити по време на пандемията, и дори не е на строгите диети, на които се подлагаше.

"Имах период миналата година, когато почти бях спряла и да се храня. Беше толкова крайно, че когато трябваше да ям, дори и малкото храна ми докарваше тревога и паника. Не съм стигала до крайности, слава богу, но проблемът с анорексията, идеята да сме красиви и слаби може да доведе до мисли, които не са здравословни. Според мен човек трябва да се храни, но по-здравословно. Спортът също е важен и най-вече помага повече за това да се обичаш и да бъдеш в мир със себе си!", написа певицата в инстаграм. В момента тя е щастлива, защото записва клип към нова песен в чужбина и всичките й тревоги вече са далеч, далеч...

Реклама
Реклама
Реклама