Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12298843 www.bgdnes.bg

Тихомир-Мелиса: Искам да се оженя за Емили

Мащехата ми ме биеше и заключваше в тоалетната

Кой е той

Тихомир Рангелов-Мелиса е роден преди 36 години в София. Губи рано майка си, която умира само на 32 години. Завършил е Националната спортна академия. Републикански шампион по културизъм. Един от откритите хора с гей ориентация в България. С любимата си - 21-годишната Емили, нашумяла напоследък като "момичето с тротинетката", са изключително успешни инфлуенсъри, правят свой подкаст в ютуб за "любовта и още нещо". Тихомир е фитнес инструктор и дава съвети и рецепти за здравословно хранене.

- Тихомире, ще опишеш ли в книга какво се случи зад кадър във "Фермата"?

- Аз наистина имам готова книга, но тя е с мои диети. И предстои да я издам. За първи път обаче казвам публично къде беше локацията на риалитото - в село близо до Перник.

Реклама

- Вярно ли е, че площта на участъка била толкова малка, че и "70-годишна жена би могла да се справи с него"? И че сега и земята, и постройките пустеели?

- Не, това беше доста обширен участък. За "Фермата 5", в която участвах, съм сигурен, че нищо не пустее. Включително и манастирът. Може тези, които са го написали, да са имали предвид други локации и други издания на риалитото. Не е никак лесно човек да се справи с предизвикателствата и задачите в това предаване, може би защото аз съм дете без село... Но пък никога не се отказвам, на това ме е научил спортът, който изисква желязна дисциплина. С храната обаче ми беше много трудно. Бях в постоянен калориен дефицит. Аз съм много висок, тежа 115 килограма и ако падна под определени калории, нямам нито енергия, нито сила и се чувствам постоянно отпаднал.

- От филма на Михаил Вучков, художника, който организира изложбата "Другите българи", като вмъкна в картини на Владимир Димитров-Майстора образи на съвременни трансжени, научаваме, че си имал тежко детство...

- Майка ми, която е родена в Самара, почина на 32 години. Мащехата ми ме заплашваше да не казвам на никого какво прави с мен. Наказваше ме да седя в един от ъглите на стаята. Караше ме да стоя на тъмното. Затваряше ме в тоалетната. Биеше ме системно. Веднъж наблъска метлата в устата ми и трябваше да ям сламата. Развих тикове. Ръцете ми започнаха да треперят и нямах захват. Не можех да овладея това положение. Живеех в кошмар.

- Как преценяваш подбора на участниците в новото издание на "Фермата", което започва следващия месец?

- Радвам се, че ще има участници от изданието, в което бях и аз. Разбрах, че и моята приятелка Веселка, която стана победител, ще бъде в новото издание. За мен това е много интригуващ подход - да се съберат стари и нови участници. Не е правено досега, вярвам, че ще даде нови възможности на всички участници и ще ги накара да извадят най-доброто от себе си. Съответно това няма как да не се отрази положително на зрителския интерес.

Реклама

- Имаш ли свой фаворит от старите участници?

- Вярвам най-много на Веселка от моя отбор. Тя е майка на три деца, доказала се е на всички равнища в живота. Аз се срещам с всички мои приятели от риалитото. Чуваме се редовно и по телефона. Малко преди финала на "Фермата 5" им пожелах да продължим да си общуваме и извън предаването и се радвам, че това се сбъдна.

Планираме с Веселка да правим съвместен лайв. Ще разискваме най-различни теми - нещата от живота, здравословното хранене, любовта, приятелството, успеха...

- Защо от крехката Мелиса се върна отново в кожата на културиста Тихомир?

- За да можем да се оженим с моята любима Емили. Знаете ли какво ми беше най-трудно във "Фермата" - нейната липса. Разбрахме, че не можем един без друг. Предаването ни сплоти още повече. Нашата любов е веднъж на хиляда години. С Емили сме заедно от осем години и се надявам скоро да сключим брак.

- Мили бе един от твоите най-големи опоненти във "Фермата". В какви отношения сте в момента?

- Мили изобщо не е толкова лош, колкото го изкарват хората. С него даже се сдобрихме. Нямам нищо лошо и лично към Мили. Не е такъв човек, какъвто го описват.

Моят отбор, на "сиромасите", ме прие много добре, прие ме добре и другият отбор... Със сигурност обаче имаше много по-лош и злобен човек от Мили, от отбора на "чорбаджиите". Няма да му казвам името. Злобен и завистлив човек, но това е и една от целите на продукцията, иначе няма да интересно. Трябва да има и такива хора.

Реклама
Реклама
Реклама