Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12300656 www.bgdnes.bg

Вуйчото на певеца - Асен: Азис не е станал татко на момче!

Бебето е на приятел, не е и на сестра му

Тайната мистерия с бебето, което фолкпевецът Азис показва и нарича "мой син", е разкрита!

Това красиво момченце не е лично негово, а на приятел на изпълнителя. Това каза вуйчото на певеца, когото "България Днес" намери в чужбина.

"Не е на Азис детето. Той си има Рая. Предполагам, че е на негов приятел. Сестра му Матилда има момченце да, казва се на името на Азис - Алек, но няма второ дете, което да представя певецът за свое", сподели ни Асен.

Реклама

В средата на май краля на попфолка разкри в инстаграм, че на 44 години е станал баща за втори път. Радостната вест той обяви с кадър, на който държи в обятията си новородено момченце, което по думите му, съпровождащи публикацията, е истинска благословия. Изпълнителят обаче не издаде името, на което се е спрял за детето, както и останалите подробности около раждането му. Постът му бързо събра хиляди харесвания и множество коментари, като сред първите честитили му бяха колежките му Мария и Поли Генова. Само преди дни Азис пак пусна снимка с момченцето, което държи в басейн.

След това се повиха твърдения, че детенцето е второ за красивата сестра на певеца - Матилда. Тя вече има момче, което роди 2014 г., а Азис му стана кръстник. Детето бе кръстено на негово име.

Сега на тези спекулации категорично се слага край, поне ако може да се вярва на вуйчото на певеца.

По принцип Азис предпочита да пази личния си живот далеч от светлините на прожекторите. Така например до съвсем скоро той не бе показвал снимки на Рая от ранна възраст. Ето защо, когато го стори в началото на тази година, това бе цяло събитие, отразено от редица медии у нас. На изображението, качено по онова време в нета, се вижда, че Рая се е превърнала в истинска млада дама, която не след дълго ще навърши 15 години.

Малко по-късно баща й разказа, че тя е изключително скромно момиче, което не търси излишна показност, нито пък се вълнува от материалните блага.

Реклама
Реклама
Реклама