Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/12306676 www.bgdnes.bg

Кученце утешава Лолита на Гришо

Рускинята се хвали с нова прическа

Малко сладко кученце утешава Лолита Османова. Гаджето на Григор Димитров гушка бяло пале, докато българинът е плътно до старата си тръпка и сегашна добра приятелка Серина Уилямс.

През последните няколко седмици Гришо и Лолита бяха далеч един от друг, тъй като най-добрият ни тенисист участва в серия от турнири в САЩ, докато рускинята предпочете да посети семейството си. При отсъствието на любимия си Лоли се отдаде на ласки с новия си любимец.

Реклама

"Може ли да го имам?" - това е кошмарът на майка ми", шегува се Османова под снимката с кученцето.

Щерката на руския олигарх Елдар Османов впечатли феновете си и с нова прическа. Лолита вече е още по-руса и е оформила бретон, като новата визия определено се хареса на нейните приятели.

Рускинята не можа да издържи дълго без Григор и вече прелетя океана. В момента Лолита разпуска в Маями, докато българинът отпадна на турнира в Синсинати, който се намира през няколко щата разстояние от Флорида. Това е една от любимите дестинации в САЩ на Османова, която се наслаждава на почивката си в баровския комплекс на родителите си. Там Лолита разпуска край басейна и се наслаждава на прекрасна гледка към океана.

В същото време Григор е плътно до Серина Уилямс, с която отново са изключително близки. Преди години двамата бяха в обтегнати отношения, като американката трудно преживяваше раздялата си с българина. По-късно Серена срещна любовта в лицето на предприемача Алексис Оханян, с когото имат дъщеричка Олимпия. Днес Гришо се превърна в един от най-добрите приятели на Серина и нейната сестра Винъс.

Димитров изгледа на живо един от последните мачове в славната кариера на Серина. Американката загуби с 0:6, 4:6 от Ема Радукану в Синсинати, а за Гришо имаше специално запазено място в официалната ложа. Димитров изгледа мача в компанията на малката Олимпия, която бурно подкрепяше майка си, но и това не помогна на Уилямс. На трибуните присъстваха още куп звезди от спорта и шоубизнеса, които искаха да видят един от последните мачове на една от най-големите тенисистки в историята.

Това е предпоследен турнир в кариерата на Серина, която ще се сбогува с феновете по време на Откритото първенство на САЩ. В него участие ще вземе и Гришо, който най-вероятно ще се радва на подкрепата на Лолита в Ню Йорк. Този път очакванията към Димитров не са особено големи, предвид неубедителната му форма през последните месеци.

Реклама
Реклама
Реклама