Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12316338 www.bgdnes.bg

Американка е новата Ванга

По снимка предсказва бебе или нова работа 

19-годишната Хана пророкува смъртта на кралица Елизабет II 

Американка е новата баба Ванга, разказва в материал британското издание "Дейли стар".

19-годишната Хана Карол е сравнена с пророчицата от Рупите, тъй като успешно предрича важни събития в живота на световни знаменитости. Най-голямото й пророкуване все още не се е сбъднало и всички са вперили поглед в нея дали ще стане - кралица Елизабет II ще почине до края на годината.

През януари т.г. Хана пише 28 предсказания за 2022-ра, като досега са се сбъднали 10 от тях и именно това привлича вниманието към нея.

Реклама

Младата американка пророкува новите албуми на Хари Стайлс и Бионсе и забременяването на Риана. Само за семейство Кардашиян има три успешни прогнози. Последното й вещаене, което се сбъдна, се случи едва миналата седмица, когато Пийт Дейвидсън и Ким Кардашиян се разделиха.

Хана, която живее във Фоксбъроу, Масачузетс, обяснява, че нейните предсказания са били "интуиция".

"Наистина е вълнуващо, когато се случи нещо, което съм предвидила. Обичам да ги виждам как се сбъдват. Винаги съм се интересувала от поп културата и знаменитостите, така че много от прогнозите ми бяха за това. Това е като видение, което получавам за нещо, което се случва, като наистина силно предчувствие", коментира американката.

По подобие на баба Ванга и Хана гадае по снимка на човек. Само като я погледне, Карол може точно да предскаже големи предстоящи житейски събития - от забременяване до намиране на нова работа.

"Сега управлявам бизнес, в който хората ми изпращат свои снимки и мога да усетя кога ще имат бебе или промяна в кариерата, или ще намерят любов. Хората ми изпращат съобщения през цялото време, като ми казват, че прогнозите ми са се сбъднали, дори с точната дата, което е толкова хубаво да се чуе. Много от личните прогнози, които направих, се сбъднаха! Клиентите ми пишат колко точна съм била, което е толкова приятно да се чуе. Мога да ви кажа кога ще забременеете или какъв пол ще бъде вашето бебе, кога ще започнете нова кариера или кога ще срещнете следващия си партньор. Карам хората да ми изпратят няколко техни снимки, след което сядам на леглото си, гледам ги и се опитвам наистина да се настроя към интуицията си и да видя какво казва за тях", разкрива техниките си тийнейджърката.

Хана има още 18 предсказания, които все още не са се сбъднали, включително смъртта на кралицата.

"Все още смятам, че всичките ми прогнози ще се сбъднат, но може би съм се разминала малко с времето и някои ще се случат през следващите няколко години, а не тази година", застрахова се последователката на баба Ванга.

Реклама
Реклама
Реклама