Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/12323724 www.bgdnes.bg

Трайчо Боксьора готов да засечни Усик и Джошуа

Трайчо Георгиев се готви усилено за най-важната битка в кариерата си. Българският боксьор е в Джеда и треньорът му Аспарух Георгиев увери, че той е готов да излезе на ринга и да се бие с милиардерския син Рашид Баласа.

Техният двубой ще е част от боксовата гала в Саудитска Арабия довечера, на която черешката на тортата ще бъде реваншът между Антъни Джошуа и Александър Усик за световните титли в тежка категория.

Реклама

"След добра тренировка готови и в настроение за мача в събота", написа Аспарух Георгиев. Той публикува и кратко видео, на което се вижда как се боксира със своя възпитаник.

Участието на Трайчо бе под въпрос до последно заради неприятностите му със закона - счупил носа на свой съсед и се наложило да дава обяснение в районното управление на столичния кв. "Люлин".

За Трайчо Боксьора този спорт е удоволствие. Той работи на две места и тренира, когато може. И така допреди седмица, когато получава огромна възможност в кариерата си - да участва в най-значимата боксова вечер за годината.

За момента статистиката на Трайчо е ужасяваща - три мача и три тежки загуби. Така след ден той ще се опита да спре тази негативна серия в битка с дебютанта Рашид Беласа. Последният е милиардерски син със зоологическа градина в дома си и колекция от луксозни автомобили.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама