Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12326831 www.bgdnes.bg

Eтиен Леви: Три пъти карахме COVID с жена ми

Съпругата ми още не е добре, казва певецът, посред нощ я откарал в "Пирогов"

Етиен Леви призна пред "България Днес", че и той, и третата му жена са прекарали цели 3 пъти COVID. Солистът на "Трик" се чувства добре, но това не може да се каже за съпругата му. Тя продължавала да се оплаква от постковидни синдроми, някои от които били много неприятни. Наскоро, довери пред вестника самият Леви, се наложило да откара половинката си посред нощ в "Пирогов", защото състоянието й се влошило.

Реклама

"Слава Богу, не бе нещо сериозно, от време на време се проявяват тези симптоми", каза Етиен. Той уточни, че съпругата му следи за здравето си и взима всички необходими мерки, за да преодолее последиците от тежкото заболяване.

"Аз обаче не вярвам, че този вирус се е появил ей така, от въздуха, за мен той е лабораторно творение. Тази истерия покрай него ми е много потискаща", коментира певецът.

Той си спомня, че първия път, когато се разболял от короната, го поставили под карантина за цял месец. Само седмица след края на изолацията стартирало участието му в "Маскираният певец" и Етиен се притеснявал не на шега дали ще има сили да се справи.

"Характерът ми обаче е такъв, че нямах право да поставя пред свършен факт хората, които са ми гласували доверие. Когато слязох от сцената, Маги ме чакаше, прегърна ме, поздрави ме и ми каза: "Човече, голям си, никой от нас не е знаел, че си болен", разказа естрадният изпълнител и вокален педагог.

"Страхът е най-големият враг на заболелите от този вирус, както и на тези, които не са се разболявали. Силната вяра, силният дух, позитивната енергия са много важни в борбата с това зло. Винаги е имало вируси и вероятно винаги ще има, имало е и пандемии, но вслушвайки се в съветите на истинските лекари, които знаят какво е Хипократова клетва, човечеството ще излезе победител", убеден е Леви.

Най-популярният тв оценител на музикални и арт таланти в България сподели, че се налага да влезе на галоп в новия сезон, защото го очаквали много ангажименти. Част от иначе идиличната ваканция в селската си къща Етиен, който е преподавател в НБУ, използвал за донаписването на докторската си дисертация. По думите му по регламент не можело да бъдеш доцент, без да си доктор на науките. певецът обаче не конкретизира кога ще бъде защитата, тъй като участията му в тв риалита изисквали допълнително синхронизиране на неговия график с програмата на музиколозите от комисията.

Верен другар на Ласка Минчева

Доскоро малцина знаеха, че Етиен Леви е останал един от най-верните приятели на телевизионната режисьорка от златните години на БНТ Ласка Минчева. Дясната ръка на Хачо Бояджиев е режисирала първите изяви на ексцентричния млад изпълнител на малкия екран с момичетата от "Трик".

В интервю за голяма БГ телевизия Леви изповяда, че за него Ласка оставала прекрасен режисьор и прекрасен човек. Похвалата му толкова зарадвала прикованата към постелята Минчева, че състоянието й видимо се подобрило, каза за "България Днес" племенникът на режисьорката Атанас Михайлов.

Реклама
Реклама
Реклама